Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy miszmasz... pod kontrolą

Ogrodowy miszmasz... pod kontrolą

jolka 15:17, 28 sie 2016

m_gocha napisał(a)
jak wrócę to zrobię fotkę. Narazie moczę się w gorących termach

Ożesz TY Fajnie Ci
Miłego odpoczywania
Mazan 15:40, 28 sie 2016

Jak mieć ogród ogrodowiskowy? Myślę, że gdy będzie zjawiskowy.

Pozdrawiam
m_gocha 08:16, 07 wrz 2016

Mazan napisał(a)
Jak mieć ogród ogrodowiskowy? Myślę, że gdy będzie zjawiskowy.

Pozdrawiam
O! Co za niespodzianka i wyróżnienie Sam Mazan bez przywoływania, z własnej woli przybył w moje skromne progi Cieszę się mocno
Tylko jak uzyskać tą zjawiskowość ogrodu?
GorAna 20:50, 07 wrz 2016

Małgosiu, pospacerowałam u Ciebie i już teraz nie wiem czym sie zachwycać?.....topiarami, krwawnikami, hostami, żurawkami, hortensjami, oczkiem, czy pomocniko-psotnikiem???!!!
Wszystko mi się podoba
Pozdrawiam serdecznie
Mazan 21:09, 07 wrz 2016

M_gocha

Wchodzę nieproszony, gdyż nauczyłem się czytać nie tylko pismo obrazkowe. Architektem zieleni nigdy nie byłem, ale na tym Forum jest tyle ładnych widoków, że czasem zapominam się i dlatego napisałem, co napisałem. Inna sprawa, że kobiety mają w genach piękno, więc cóż innego pozostało?
Nasycić oczy.

Pozdrawiam
m_gocha 22:49, 08 wrz 2016

GorAna napisał(a)
Małgosiu, pospacerowałam u Ciebie i już teraz nie wiem czym sie zachwycać?.....topiarami, krwawnikami, hostami, żurawkami, hortensjami, oczkiem, czy pomocniko-psotnikiem???!!!
Wszystko mi się podoba
Pozdrawiam serdecznie
Aniu, dzięki wielkie Choć mój ogródek w porównaniu z Twoim... nie ma porównania. Pędzę do Ciebie popodziwiać
m_gocha 23:04, 08 wrz 2016

Mazan napisał(a)
M_gocha

Wchodzę nieproszony, gdyż nauczyłem się czytać nie tylko pismo obrazkowe. Architektem zieleni nigdy nie byłem, ale na tym Forum jest tyle ładnych widoków, że czasem zapominam się i dlatego napisałem, co napisałem. Inna sprawa, że kobiety mają w genach piękno, więc cóż innego pozostało?
Nasycić oczy.

Pozdrawiam
Z każdej wizyty na moim skromnym wątku bardzo się cieszę. A wizyta tak znanej i szanowanej osoby na O. jak Król Mazan to wielki zaszczyt
Przyznam, że kilka razy czytałam Twój wpis... Hmmm, jak to ładnie ująłeś: kobiety mają w genach piękno. Nic dodać, nic ująć
m_gocha 23:27, 08 wrz 2016

Kupiłam dzisiaj (wiadomo gdzie ) czosnki: Mont everest, Gladiator, Purple Sensation, czosnek główkowaty oraz jakiś mix. Mam dwa pytania
1) Które z nich mają największe i najładniejsze kwiatostany?
2) Które z nich mają duze liście długo zasychające, które należy ukryć aby nie szpeciły wiosną i latem

Jakie jeszcze polecacie czosnki? Czy giganteus jest dużo większy od gladiatora?
jolka 23:46, 08 wrz 2016

Hej Małgosia Ja Ci nie pomogę, bo nie mam wielkiego doświadczenia w czosnkach, ale też kupiłam gladiatory i mount everest, bo mi się wydawało że największe będą. Tylko strasznie oszczędnie pakowane po 2 szt, a znalazłam raptem po 2 opakowania jednych i drugich...
m_gocha 23:52, 08 wrz 2016

Kupiłam też trochę białych tulipanów. A wogóle muszę zrobić inwentaryzację bo to kupiłam w B to ciut w A. a teraz w L i trochę się nazbierało
Ciekawa jestem też tych Anemonów (zawilców) nigdy nie sadziłam ....
Lecę spać bo jutro trzeba do pracy wczesną porą się udać