Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

LyraBea 19:06, 15 lip 2016

Kurcze, co ja czytam. A jednak u Ciebie nie przeszło tak ulgowo jak u mnie, gdzie mimo naprawdę ciężkiej chwilami sytuacji, jakoś przeżyłam.
Słoneczka i ciepłej aury życzę.
P.S. Właśnie u mnie zaczęło popadywać...
bacowa 19:02, 16 lip 2016

Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie , a w szczególności gospodarzom Iwonie i Zbyszkowi .
.
19:58, 16 lip 2016
ach ten nasz klimat ..albo palma po 40st nie do wytrzymania ..albo ulewy i traby powietrzne ...a w szkole uczyli ze klimat umiarkowany ...oszukali nas?

ale na spotkanie pogoda sie opamiętała ...widzę na fotce

PS. u mnie tez dziś pada i jutro ma padać...chyba powtórka z 2010 lipcopad nastał
Iwk4 20:01, 16 lip 2016

Ewuniu, bardzo mi było miło. Szkoda, że tak krótko. Mam nadzieję, że spokojnie dojechaliście do domku.
Fajnie, że byliście szybciej. To rekompensata za to, że musiałaś tak szybko odjechać. Mogłyśmy trochę porozmawiać.
Grzesiu, było mi niezmiernie miło. Szkoda, że nie mam Cię na żadnej fotce. Jakoś nie miałam czasu myśleć o zdjęciach ... A na grupowym Cię nie mam ...
Buziaki dla was

Iwk4 20:03, 16 lip 2016

Justynko, o 14.00 wyszło słoneczko i było w sam raz
Choć przyznam się, że jak rano zobaczyłam zachmurzone niebo, to zwątpiłam w prognozę słonecznego popołudnia.
Sebek 20:29, 16 lip 2016

Macie więcej fot?
Anabell 21:26, 16 lip 2016

Iwonko - ale u Ciebie się dzieje nie zaglądałam długo nie wychodziło czasowo.
Podłogi zalane a piszesz że nic Pozytywne myślenie zdrowiu sprzyja
Anabelki rozmnażaj one najłatwiej się ukorzeniają.
Wiesz mam w jednym rogu kilka anabelek posadzonych bez podwiązywania i po tych ulewach nieźle się trzymają. dziś zwróciłam uwagę na nie, powinnam zrobić zdjęcie. W innym miejscu jest ciąg długi to wiążę.

Zbiornik 1000 l. używam do zasilania rabat z pompą zanurzeniową.

Rabaty cudowne muszą tak wyglądać tyle serca im włożyłaś
Iwk4 21:29, 16 lip 2016

Ja mam kilka.
Jakoś nie było czasu ich zrobić...
No i wyszła cała prawda o moim ogródku i że zdjęcia potrafią kłamać. Jak się robi fotki z pozycji żaby , wszystko wydaje się duże. Jak się robi fotki z pozycji człowieka, już tak nie jest

Jolu, bardzo żałuję, ze tak szybko musiałaś jechać. Ale cieszę się bardzo, ze mnie odwiedziłaś, choć miałaś chyba najdalej. Jolu, mam nadzieję, ze dojechałaś szczęśliwie do domu Wielkie dzięki za słodkości. Mam jakiś niedosyt spotkania.

Mirko, Marku, wasze skrętniki i inne roślinki zrobiły furorę. Bardzo Wam dziękuję za hortensję.

Ewa i Krzysiu, niwaki jest super A miskant już wiecie, gdzie znajdzie swoje miejsce
Bardzo dziękuję
Buziaki dla Dorotki i starszej córci

Beatko, widziałaś, ze rubrum już ma kłosek? Super niespodziankę mi zrobiłaś. Mam tylko problem, czy posadzić na rabatę, czy dokupić donice na taras Fajnie, ze Oriana z tobą przyjechała. Było mi bardzo miło was gościć
Iwk4 21:29, 16 lip 2016

Najważniejsze oczywiście zdjęcie grupowe. Dobrze, ze Karol (mój syn) zrobił kilka fotek. Jedna fotka wyszła dobrze:

Od lewej: Ewa (Bacowa), Zbyszek (mój mąż), Ewa (Ewa777), Krzysiu (Ewy mąż), Marek (mąż Mirki), Mirka (Mirkaka), Jola (Joku),
na dole: Dorotka (córka Ewy), Ja (Iwk4), Beatka ( LyraBea).
I na fotce nie ma córki Beatki Oriany (śliczna dziewczyna) i Grzesia (męża Ewy) oraz moich synków Karola (robił fotkę) i Pawła (gdzieś się zapodział)

Kochani, dziękuję za to przemiłe popołudnie w waszym towarzystwie i za wszelką pomoc, a Zbyszkowi dzięki za grillowanie i nie tylko

i SUPER, ŻE POGODA DOPISAŁA
AnnaCh 21:37, 16 lip 2016

Super spotkanie Iwonko
Pozdrawiam