Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

Iwk4 21:40, 16 lip 2016

I wiecie co?
Najważniejsza rzecz:
Krzysiu uformował mi Niwaki z bukszpanu. W życiu bym tak nie umiała zrobić. I podpowiedział mi, co mam dalej z nim robić. I już wiem, jak kształtować pędzelki. Miałam zupełnie inne wyobrażenie o tym
Przed:

Krzysiu pracuje ...

a my ...

W pewnym momencie sam został na placu boju ... Troszkę to trwało ... Mi zostało rozpracowanie trzech gałązek na poniedziałek. Ważne, że chyba wiem, jak to zrobić

Teraz tylko cierpliwie czekać dwa lata, nawozić i doglądać

Krzysiu, jesteś WIELKI

Iwk4 21:46, 16 lip 2016

Kiedy Krzysiu cierpliwie formował gałązki (każda gałązka upleciona osobnym drucikiem ), my poszliśmy na wykopki.

Towarzyszył nam pasikonik: zielone na zielonym

LyraBea 21:54, 16 lip 2016

Dopiero co dotarlam do domu. Jutro napiszę więcej. Dzisiaj pragnę podziękować za zaproszenie i mile przyjęcie i za możliwość spotkania się z ogrodowiskową bracią. Macham i do jutra :*
L00zak 21:57, 16 lip 2016

Super, znowu widzę spotkanie, pozdrawiam niestety deszczowo
blyxa 21:59, 16 lip 2016

Przyszłam powiedzieć, ze ogromnie współczuję roboty po opadach deszczu, a tu takie fajne spotkanie

I jak tak obejrzałam zdjęcia - mam pytanie: Te przepiękne babeczki z masą różową i białą robione czy kupione? Ja się przymierzam na takie coś, ale nie bardzo umiem i potrzebuję pomocnej dłoni, która mi wyjaśni co i jak. Jak ktoś je zrobił to proszę się przyznać!
Iwk4 22:03, 16 lip 2016

Te babeczki robią furorę na spotkaniach. Mistrzynią w ich wykonaniu jest Beatka (LyraBea). Po spotkaniu zostały tylko dwie. I dzieci je skonsumowały, hi, hi
Jak widziałam na fotkach, jakie ciasta Beatka potrafi wyczarować i udekorować, to ona powinna otworzyć cukiernię
Były też czekoladowe. Poszły w mig
Joku 22:07, 16 lip 2016

Dotarłam do domu. Serdeczne podziękowania za sympatyczne przyjęcie dla Iwony i jej Męża oraz dwóch synów. Macie piękny, bardzo zadbany ogród.
Bardzo fajnie spędziłam te kilka godzin z wami i pozostałymi gośćmi. Sympatycznie się gadało o kwiatkach i nie tylko.

Dzisiaj wstawię tylko dwa zdjęcia, reszta jutro.

polinka 22:16, 16 lip 2016

Ten sam ogród a całkiem inny obraz w ujęciach zrobionych przez gości
olga80 22:25, 16 lip 2016

Iwonko widzę,że mieliście bardzo udane spotkanie Bardzo się cieszę,że pogoda dopisała i smutno mi,że nie mogłam dojechać. Czekam na więcej zdjęć Twojego ogrodu robionych przez gości można odkryć nowe zakątki. Pozdrawiam
jazzy 23:14, 16 lip 2016

polinka napisał(a)
Ten sam ogród a całkiem inny obraz w ujęciach zrobionych przez gości
Dokładnie! Też na to zwróciłam uwagę Oczywiście to bardzo pozytywny inny obraz