Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

Iwk4 16:23, 29 gru 2016

Na chwilkę pojawił się śnieg
28.11.2016

W grudniu pojawiła się na dachu ganku blacha i rynny. Niestety wiosną musze jedną kuleczkę przesadzić, bo może mieć za mokro. Kulki będą wysypane wiosną żwirkiem.

Brakuje mi tutaj traw wysokich. Myślę, że na miejsce New Dawn wsadzę kulkę na pniu i posadzę miskanta.

Iwk4 16:24, 29 gru 2016

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)
choineczka Wasza śliczności

a wspominki ogrodowe super;bardzo lubię takie porównania tych samych ogrodowych zakątków w różnych porach roku

Miłego sylwestra

Milko, dziękuję.
W wolnych chwilach będę robić przegląd rabat
Sebek 16:48, 29 gru 2016

Minionego sezonu u siebie wspominać nie będę, bo nie ma co, ale u Was z chęcią oglądam zdjęcia Ogrom pracy wykonaliście
anbu 17:04, 29 gru 2016

Iwonko z ogrrroomną przyjemnością obejrzałam fotorelację jak dla mnie super zmiany
sylwia_slomc... 17:54, 29 gru 2016

Iwona podziwiam za nakład pracy jaką w tym roku wykonaliście. Ogród się zmienił niesamowicie
Pamiętam jaka sceptyczna byłam na początku co do tych zmian, bo mnie już wcześniej bardzo się podobało. Teraz dopiero jak pozmieniałaś po całości widać, że plan był i była wizja jak ma wyglądać po zmianach. Podziwiam też za konsekwencję, bo ogród wygląda bardzo spójnie, a jednocześnie nie ma w nim nudya czytam, że już kolejne marzenia są....to dobrze, trzeba mieć cel Dalej kibicuję
Anda 19:41, 29 gru 2016

Zmiany ogromne. Bardzo się napracowaliście, ale najważniejsze, że są efekty. Twój ogród wygląda bardzo spójnie Choć mnie i przed zmianami ta falista forma rabaty się podobała, ale znasz mnie i wiesz, że ja lubię krągłości
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
szemusia 19:42, 29 gru 2016

Zmiany świetnie się ogląda i tak naprawdę dopiero na zdjęciach widać ogrom włożonej pracy. CZłowiek szybko się przyzwyczaja do nowego
Super z tymi prostymi liniami, zdecydowanie był to dobry kierunek. I niesamowicie doceniam konsekwencje w dążeniu do spójności.

Udanej imprezy sylwestrowej życzę, bo doczytałam, ze balety się szykują
Ferie kiedy? My tym razem w pierwszej turze.

Pozdrawiam, Iwonko, cieplutko
MirellaB 20:40, 29 gru 2016

Iwonka czy ciurkadełko i ścianka wodna to w Twoim ogrodzie nie będzie zbyt dużo?

Bratki na rabacie Iwonko sadziłaś jako jednoroczne czy u Ciebie zimują?

Każdą zmianę / rewolucję ogrodową pamiętam. Najbardziej mnie ucieszyło jak dokonywały się zmiany w prostowaniu rabat, bo wiesz, że ja uwielbiam proste linie Podziwiam Ciebie i Pana Zbyszka, że tyle pracy wykonaliście
Margerytka40 21:12, 29 gru 2016

Iwonko , zainspirowałaś mnie swoim ogrodzeniem z listewek . Kapitalnie to wygląda . Może wykorzystałabym u mnie tylko trzeba by było pomyśleć o czymś trwalszym bo raczej musiałoby by być nie zasłonięte a na nim róże pnące , powojniki .....
21:57, 29 gru 2016
Iwonko napracowałaś się, ale nagrodą jest odwdzięczający się ogród pięknymi widokami I poczucie, że pięknie się w nim mieszka.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies