Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

Moniq 17:35, 18 kwi 2016

Cudowne widoczki Iwonko, pozdrawiam, niestety deszczowo
Anusia 18:23, 18 kwi 2016

Piękne tulipki. Moje róże prawie wszystkie się przyjeły. Jedynie Chopin coś nie bardzo chce wypuszczać liski. Dobrze, że kupiłam dwie.
MirellaB 20:25, 18 kwi 2016

Iwonka piękne wiosenne zdjęcia
Uwielbiam tulipany
kasja83 20:41, 18 kwi 2016

Iwonka widziałam u Ciebie Ptasie Łapki-biorę je zamiast ID. Mam nadzieję-dobra zamiana.Wiem, że mniejsze-ale niekoniecznie chodzi mi o zasłonięcie całej rabaty carexem- a rabaty są nieduże
Dominika11 20:47, 18 kwi 2016

ja też mam Ptasie Łapki i mogę je śmiało polecić
kasja83 20:48, 18 kwi 2016

Dominika11 napisał(a)
ja też mam Ptasie Łapki i mogę je śmiało polecić

To super-narazie doszperałam się do dobrych opinii.
jazzy 20:51, 18 kwi 2016

Iwonka, nadrobiłam u Ciebie trochę, czytam, że będzie kolejna skrzynia Fajnie
Ogród już masz piękny, nie martw się, na wszystko przyjdzie czas. Mnie mój ogród już trochę nauczył cierpliwości Sama się dziwię
Czasem sobie myślę, że nie warto mieć wszystkiego od razu, bo a nuż potem wpadnie do głowy jakaś ciekawa koncepcja
Pozdrówka!
blyxa 21:47, 18 kwi 2016

Piękne tulipany! Nie mogę się doczekać kiedy moje wreszcie wystartują.

Koniecznie pokaż zdjęcia z obróbki warzywniaka Przymierzam się do zrobienia takich skrzyń (jak to u mnie jeśli powstaną to już po sezonie ) i wszelkie zdjęcia poglądowe witam z dziką radością

Iwk4 napisał(a)

Blyxa (tak swoją drogą dopisz swoje imię w podpisie, jeśli można )

Mam nadzieję, że to nie jest straszny problem, ze go nie ma Przyzwyczaiłam się występować na forach pod nickami i tak mi jakoś lepiej
Prawdę mówiąc prawdziwego, realnego imienia używam mega rzadko
Shemsi 23:04, 18 kwi 2016

Czytam, że sąsiadka od narwanego psa stanęła na wysokości zadania, dobre chociaż to.

U mnie też warzywnik nadal na tapecie. Jakiej wysokości będą Twoje skrzynie? Naszły mnie wątpliwości, czy wszystko dobrze zaplanowałam.
lindsay80 23:12, 18 kwi 2016

Pięknie Ci nigry zakwitły Iwonka, to co piszesz, że one kwitną i równocześnie mają już listki by się potwierdzało, u mnie jest tak samo.
O akcji z psami poczytałam, kto by pomyślał, że takie zmartwienie będziesz miała, dobrze, że chociaż sąsiadka zaproponowała pokrycie strat, wiele lat temu jak pies znajomych urwał się z łańcucha i wpadł do szklarni z pomidorami moich rodziców, niszcząc połowę już owocujących roślin, znajomi przestali się odzywać, taki sposób sobie wymyślili, na rozwiązanie tematu, ludzie są różni