1. ja wielokrotnie już bym go wyrwała ale wstawiłam sobie patyk, że tu wsadziłam siewki od Lucy i że to nie chwast. Tak czy siak trzeba go będzie przesadzić bo jest za duży - 50 cm na bank i jeszcze rośnie wszerz i na wysokość. Niech na razie zakwitnie cobym wiedziała co ja mam ))
2 i 3 to nie to samo. 3 pamiętam jak było młode i wyglądało jak papryka - listki długie i wąskie ale na środku szersze. To ma jeden patyk i listki wkoło niego wyrastają i są całe wąskie. Chyba, ze inna odmiana.
ja na necie patrzyłam bo mi się kojarzyło, że i wieczornik i ostrogowiec powinien być ale nijak mi ta pierwsza roślina do czegokolwiek nie była podobna. Obfoć proszę w wolnej chwili. Tak wiesz, wersja w zbliżeniu poproszę od laptopa siada mi wzrok
Gosia - CMOK!
Jak jak czegoś nie miałam sama wcześniej to potem skleroza, muszę tabliczki dokupić.
A wiesz jak bardzo mnie irytowało, ze ja widzę co innego w realu i co innego mam na zdjęciu? Albo prześwietlone, albo płaskie, albo wydłużone niemiłosiernie. normalnie wrrrr...O 7.30 wyszłam... dobija mnie praca i ilość bardzo różnych tematów do ogarnięcia i jak zrobić coś, wielkie coś z niczego.