Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerwa na kawę...

Przerwa na kawę...

inka74 13:47, 18 maj 2020

TAR napisał(a)
ale ładnie, wszystkie zmiany na plus. podoba mi sie obudowana hustawka i te srebrne kule w czosnkach cudo.
Tarcia, nowa wisząca kanapa (bo nazwanie jej huśtawką byłoby profanacją) jest już zrobiona i czeka na pomalowanie po raz drugi. Jak ją zawiesimy to stara huśtawka zostanie oddana.

Srebrne kule bardzo lubię, ogólnie u mnie mnie kulkowisko w dodatkach i roślinach bo i oświetlenie jest takie, i kula szamotowa jest i kule z buksów i z cisów
inka74 13:57, 18 maj 2020

Anda napisał(a)
Nic nowego nie napisze, zmiany bardzo na plus, a wszystko wyglada tak, jakby juz dawno tak bylo
Dzięki Ewcia! Ja to się nie mogę lata doczekać jak to wszystko się rozrośnie, róże zakwitną a potem hortensje i nowe trawy. Zobaczymy, czy pomysły na rabaty były udane. Na razie cieszę się z kształtu całości i sama siebie biję po łapach aby tego nie zepsuć bo już i tak robota, co miała być na jesieni będzie teraz robiona. Jarząb i graby czekają pod płotem )
inka74 09:00, 19 maj 2020

Obiecane dla Kasyi donice. Trochę taras udało się ogarnąć
inka74 09:03, 19 maj 2020

Zakwitły tulipany Barcelona. Na następny rok muszę ich więcej dokupić. Piękny kolor magenty. Wysokie. Lubię takie
inka74 09:09, 19 maj 2020

Dordogne też u mnie zagości chyyba na stałe

A tu Lambada. Chyba nie będzie powtórki.
Zana 11:25, 19 maj 2020

Bardzo ładne te zielone donice na tarasie. Też tegoroczny zakup?
A kiedy Ty tę Sunsation upolowałaś?
inka74 11:47, 19 maj 2020

Zielone donice kupiłam tylko dla tego koloru. Piękna głęboka zieleń z nutką czerni (brzegi mają ciemniejsze). Ogólnie w tym roku od lutego już donicowe zakupy robiłam i wymianę plastików tych gorszych. Miały być tylko donice w brązie i w takim kremie z nutką beżu, o różnych fakturach ale jak te zielone zobaczyłam to się zakochałam. No i donicowo wszelkiej maści powstało eM już narzeka, że mu na głowę niedługo rośliny postawię.

Sunsation kupiłam w ubiegłym roku. Po tym jak ty kupiłaś i się zachwycałaś (jest czym) to poczytałam o niej, pojechałam i kupiłam Z tej samej dostawy mamy. Cieszę się że jest wąska, że późno kwitnie i jej zapach. No same plusy ma. Może minus za to, że wolno na razie przyrasta ale w sumie w moich warunkach to plus
inka74 14:20, 19 maj 2020

U was home office, u mnie garden office - w takich okolicznościach przyrody uczyłam się ustawień nowego CMSa, a co mi tam dopiero lekki deszczyk mnie przegnał.

Teraz pozostaje pytanie co powinno tam być pod nogami i jak rabaty przekształcić.
sarenka 14:22, 19 maj 2020

Ale to fajnie wyszło! Jak zawsze super
inka74 14:29, 19 maj 2020

Zadowolona jestem. eM też. Powolutku do przodu.