Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerwa na kawę...

Przerwa na kawę...

inka74 17:04, 16 lip 2021

mrokasia napisał(a)
Taaaaa, relacje Kasi sprawiają, że człowiekowi szczęka opada. Pięknie oddają rzeczywisty urok ogrodów, które fotografuje .
I o ile po ogrodach Ursy i Aprila mogę tylko z zazdrością wzdychać do cienistych, leśnych ogrodów (tylko wzdychać bo nie mam szans osiągnąć czegoś takiego u siebie) o tyle u Ciebie Iwona mogę wzdychać z zazdrością i brać się do roboty by próbować osiągnąć we własnym ogrodzie to co Ty u siebie osiągnęłaś Mam zdecydowanie za mało koloru!!!
wiesz już dlaczego tak się denerwuję jak mam robić zdjęcia? )) ja choćbym się nie wiem jak starała to takiego efektu nie uzyskam i wkurza mnie to, że widzę co innego a co innego mi na zdjęciu wychodzi. A ta tu kobieta z ruszającym się arbuzikiem na tydzień przed porodem przyszła, cyknęła i to w pełnym słońcu i jest.

Z tym kolorem to nie przesadzaj u ciebie. U mnie jest bardzo przeładowane, szczególnie jak teraz wszystko kwitnie. A u ciebie jest tak akurat w proporcjach, zieleń plus dla smaku kolorki, pięknie, dostojnie, stonowanie. Nie zmieniaj tego bo jest cudnie. Zachwycam się teraz miejscem z ławeczką. Świetnie wyszło.
U mnie szaleństwo kolorów trwa!
inka74 17:07, 16 lip 2021

April napisał(a)

To wygląda obłędnie. Mi też ścieżka bardzo się podoba. To był świetny pomysł. A do tego jest niezwykle fotogeniczna.
hihi, długa prosta. Kocham jak rośliny się wylewają, jak nic nie jest pod linijkę u mnie w ogrodzie. U innych owszem podziwiam, u mnie... no nie bardzo. To nie byłabym ja.
antracyt 18:15, 16 lip 2021

Super i ogród i oko Pani fotografki Cytować nie będę, ale sporo smaczków mi się podoba, których wcześniej nie dostrzegłam.
Kasia_CS 18:21, 16 lip 2021

Aaa zapomniałam o gipsówce!!

I z przymrużeniem dla wprawnego oka
antracyt 18:28, 16 lip 2021

Autoportret?
Magleska 22:42, 16 lip 2021

Kasia ma niesamowity dar do fotek ....teraz -w końcu Twój ogród jest jak należy sfotografowany ( te ostatnie Twoje fotki też były super )

jednak zdjęcia z aparatu najbardziej oddają klimat ogrodu -wiadomo ,że na żywo jest naj naj .....ale chociaż troszkę mogłam poczuć ,jak u Ciebie jest pięknie

nie będę cytować ,bo wszędzie mi się podoba

w końcu się wybiorę w Wasze strony na dłużej -Twój ,Kasi -Mrokasi,Kasji, ,Aprilka,Gosi ,Izy ,Kasi i jeszcze kilka innych ogrodów bardzo chciałabym na żywo zobaczyć
Agatorek 23:54, 16 lip 2021

Kasia_CS napisał(a)

Kasiu, świetne ujęcie , takie bajkowe

Zresztą ogród Iwonki ma mnóstwo takich tajemniczych i przyciągających wzrok zakątków . I ta bujność... cudna.
Kasia_CS 00:04, 17 lip 2021

antracyt napisał(a)
Autoportret?

Ano kucam sobie w tej kulce

Bardzo cieszę się, że moja relacja podoba się odwiedzającym, a jeszcze bardziej, że przypadła do gustu samej właścicielce ogrodu To sama przyjemność uwieczniać takie miejsce i móc pokazać innym

Gosiek33 06:45, 17 lip 2021

Patrząc na Twój ogród oczami Kasi lepiej widzę ile pracy włożyłaś w Swoją szkatułkę i jak bardzo nowymi ścieżkami i nasadzeniami powiększyłaś areał

Kasia to skarb, takie spojrzenia na ogrody i umiejętność pokazania ich w najróżniejszych okolicznościach przyrody - bezcenne
UrsaMaior 06:55, 17 lip 2021

Iwona, ale ogród!!!