8 godzin samochodem pokazuje, bak paliwa z kawałkiem w jedną stronę. Jakby się w 4 osoby zebrać i cena byłaby znośna i wesoło by mogło być. 830 km, można zrobić przystanek przed Poznaniem w naszym lokalnym Rosarium. Temat jest ogólnie do ogarnięcia przez weekend lub tak zrobić 3 dni z zahaczeniem o Berlin na przykład ))
Ewa, ty wiesz, że u mnie krótka piłka w temacie, ja jestem za, Jolę jak namówię to już w ogóle nie ma problemu. Ewcia, gdyby nie sama wiesz co to nie byłoby zmiany w naszych tematach ;( strasznie żałuję, że na razie się nie udało. Ja jakoś nie lubię siedzieć na czterech literach, ciągle mnie gdzieś nosi. Czego mój eM nie może zrozumieć bo on strasznie stacjonarny i bardzo nieogrodowy.
no to mamy już 4 osoby chętne bo rozumiem Lucy, że ty też byś była chętna przy wersji samochodowej. mój samochód może najbardziej ekonomiczny nie jest ale wygodny. Tylko pamiętajcie, że to plany na czerwiec następnego roku
Ja bardzo chętna, ale zwykle jeżdżę w duecie. Ze dwie osoby do auta jeszcze można nam dobić. To plany, a jak wyjdzie. Ale od czegoś trzeba zacząć. Można na dwa autka pojechać.
Gdybyście jechały do Berlina jeszcze, to tam jest przecież Akademia Ogrodnicza ze szkółką. I ogród Foerstera. I jeszcze parę innych rzeczy Jakbyście miały miejsce to może bym sie tam jeszcze z Wami zabrała
ale fajne plany się szykują - ja tak dalekosiężnie nie mogę się zdeklarować, bo chcę urlop z rodzinką na czerwiec przyszlego roku ustawić, ale jakby była opcja bliżej tego terminu to biorę pod rozwagę dołączenie do ekipy