Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerwa na kawę...

Przerwa na kawę...

jolanka 07:36, 11 lip 2019

Dahl już w samochodzie, oczka nie ma
inka74 14:50, 11 lip 2019

Zana napisał(a)

Ciężkiej roboty nie zazdroszczę, ale efekt mega
Jak ładnie rośliny teraz kontrastują z tą szarością
Podziwiam szczerze
szary kolor rzeczywiście tu pasuje szczególnie, że dużo tu bieli (hortensje, derenie) i jasnej cytrynowej zieleni.
inka74 14:50, 11 lip 2019

jolanka napisał(a)
Dahl już w samochodzie, oczka nie ma
KOCHANA JESTEŚ!!!! Do zobaczenia w sobotę u Izy.
inka74 15:53, 11 lip 2019

Muszę się wam do czegoś przyznać. Naoglądałam się zdjęć z wyjazdów Anitki do angielskich ogrodów, przejrzałam Danusi wyjazdy (ten Ogrodowiskowy też) i tak bardzo mi się chce wyjechać na taką wycieczkę, że chyba zacznę zbiórkę. Samej to trudno mi się zmobilizować, mój eM za żadne skarby ze mną się nie wybierze ale może któraś z was by się wybrała? Ten rok odpada u mnie z powodów osobistych. Niestety musiałam skasować wszystkie wyjazdy prywatne a służbowe ograniczyć do minimum ale na następny rok... no marzy mi się po prostu taka wyprawa. Zresztą same zobaczcie co Kasia Bellingham organizuje - LINK. Nie mogę przeżyć, że nie zobaczyłam Austina wcześniej...
mrokasia 16:01, 11 lip 2019

Ale fajne te wycieczki! Tylko droooogo . Tzn. adekwatnie do zawartości ale obiektywnie to sporo kasy... Ja bym chętnie pojechała ale przymierzamy się jednak do zakupu tej drugiej działki i jeśli to się sfinalizuje to będzie szlaban na wszelkie wyjazdy...
inka74 16:28, 11 lip 2019

Tanio nie jest ale ja w UK samochodem nie będę jeździć. Nie nadaję się do tego. Trzeba by było lokalną osobę zwerbować ))

Tylko do Austina można na 1 dzień się wyrwać - lecisz rano a wracasz wieczorem. Temat do ogarnięcia za mniej niż 500 zł przy wczesnej rezerwacji. Drugie tyle na zakupy i wykup bagażu )
tulucy 16:59, 11 lip 2019

Iwonka ja jak w dym, ale nie samolotem
Anda 17:14, 11 lip 2019

No Iwonko nie dziwię się wcale, że masz ochotę na wizytę w angielskich ogrodach Trzymam kciuki żeby się udało
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
inka74 17:25, 11 lip 2019

Lucy znieczulenie potrzebne? Kiedyś min. Raz w miesiącu gdzieś musiałam lecieć. Teraz mniej. 3-6 razy w roku. Na szczęście internet załatwia sprawę.

Ewcia wiesz, że od ciebie też są loty. Tak na jeden dzień do Austina jak róże kwitną. Nie korci cię?
tulucy 17:27, 11 lip 2019

Kiedyś to ja też latałam.Bez chęci i przyejemności, ale mus to mus. Teraz nie chcę. Nie muszę.