Kasiu a pamiętasz jak mi płyty wirtualnie układałaś? Pomogło koncepcję wybrać. Lilie uwielbiam. Mam ich całkiem sporo. Czytałam o ćmie. Może tragedii nie będzie. U mnie na razie nie ma.
Ja ostatnio wygrabilam na części trawnika tego siana. Miałam wrażenie, że jak trawa odbije to nie będzie miała siły żeby przez tą ilość suchej się przebić
Super! Wyglada czad, zaluje, ze nie moge zobaczyc na zywo. Mnie tam balagan brukarski nie odstrasza, wrecz przeciwnie A pajeczyn u siebie mam wiecej, chociazby z racji klimatu
A wiesz, ze po zmianach ksztaltu rabat wyglada to tak, jakby tak bylo od zawsze. Sorry, ze sie powtarzam, ale co zapodasz nowe zdjecie to sie rzuca w oczy
A co do tulipanow, to jak mam problem, by je wcisnac miedzy byliny na rabatach bez uszkodzenia owych bylin, wiec jestem pod wrazeniem, ze Tobie sie udaje!
Przymierzam się żeby adekwatnie skomentować twoje poczynania i obawiam się że nie dam rady,że solidnie ,że pięknie ,że ciężka robota ,że unikatowo i jeszcze wiele że...a ile samozaparcia to tylko ty wiesz.
Ogród w nowej odsłonie(lilie ,jeżówki)zmienia się jak w kalejdoskopie.
Pytanko o szałwię co ją masz na rądzie(taki ciemny lila) ,kładzie ci się,bo moja to leżąca jest.
po cichu powiem, że mi się też podoba a zmiany kształtu kosmetyczne. Tak z 5 cm urwane z rabaty.
Ja mam na tyle dużo miejsca między bylinami, że sadzarką robię dziury lub metodą odkrywkową jak jednoroczne skończą kwitnąć.
W tym roku jakoś nie mam zbyt wielu chciejstwa tulipanowych. Zobaczymy w sierpniu jak to będzie.
normalnie się rumienię. Choć przydałoby się wasze oko na niektóre rabatki i podpowiedzi zmian. Częściowo busz mi się zrobił. Częściowo łysawo. Tetris nieprzerwany. Szałwia Plumosa to wersja leżąca i u mnie. Zamierzam w środku ją lekko podnieść to z boków wypuści nowe kwiaty. Ośmiornica ale kolor daje przedni.