Kochana to nie omamy u ciebie również widziałam podobny, hm czyli nie tylko imiona nas łączą , oj tak odpoczywała to będę ale wiesz gdzie w tr....e, buźka
Czy to Solar flare?? /myślę od roku czy ją chce/
No i wogóle jakie zdjęcia!! i moje klimaty-ten kosz i to co w nim cudne.. a hakone takiej to się chyba nie doczekam w tym moim piachu.. mam plan przesadzić je do doniczek z lepszą ziemią i podlewać. Piękne je masz
W sumie to mam taki koszyk tylko czeka na wyjścia do lasu i chyba go nie obsadzę, ale do myślenia mi dałaś
Witaj, dziękuję za miłe słowa jeśli chodzi o jeżówkę tak to Solar flare, kupując ją miała być mixem, ale to nawet lepiej że jest inaczej, otrzymała nowe miejsce i tutaj się spełnia, jestem ciekawa tej obok gdyż jeszcze nie rozkwitła a też ma być mixem poczekam i na nią , kosz również zmienił wystrój, pelargonie które marnie rosły w brzozowych skrzyneczkach dostały kolejną szansę w koszu, hakone też po przejściach są teraz w miejscu bardziej zacienionym i czupryna im się rozrosła, muszę je w przyszłym sezonie podzielić, ta obok rośnie w skrzyniach obie mają się dobrze, potrzebują więcej słońca, sprawdzają się w pojemnikach, pozdrawiam Agato
Tak zimuje w skrzyniach, nie są one ocieplone, nawet ich nie okrywam, tylko ścinam na wiosnę i zasilam , wiesz okryć zawsze można, a co do Solar Flare jutro pomierzę i dam znać, miłej nocy
Ach, jaka hakone! I kosz z kwiatkami też bardzo mi się podoba. Piękne kadry z jeżówkami pokazujesz. Chyba masz sporo odmian? Jest ich tak dużo, że trudno się zdecydować, które wybrać.
Dziękuję za odwiedziny, hakone nabrały rozmachu, jeżówki szaleją, kilka odmian mam i radość sprawiają swoim kwitnieniem, oj tak odmian tyle ale odróg nie guma ale jak to ktoś kiedyś powiedział zawsze się gdzieś wciśnie , pozdrawiam
Piękne główki mają Twoje jeżówki
Wiklinowy kosz przecudnej jest urody- świetnie się wpasował.
Czego potrzebuje hakone do dobrego przyrostu?