Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród zmyślony

Ogród zmyślony

Ewa 20:19, 18 sie 2011

Ha, ale świetnie
Gardenarium 20:20, 18 sie 2011

ŚLiwa wiśniowa zawsze po około 50 zł była w Żabieńcu
Ja bym nie dawała tule Wredei, możesz się nadziać. Może miłorzęby teraz mi wpadło na myśl

Instagram Ogrodowiska
Ewa 20:26, 18 sie 2011

Ciągle coś nowego poznaję
A ja się też dowiedziałam od znajomych, żeby wiązów nie kupować, bo chorują. Pokazali mi jak to wygląda i rzeczywiście, co zobaczę wiąza to chory. Może to tylko u nas ?
Gardenarium 20:30, 18 sie 2011

Potwierdzam, grzyby go lubią, przypalenia na słońcu a u mojej mamy wlazły na niego czarne gąsienice i jednego dnia "ogryzły" z liści.

Instagram Ogrodowiska
myszorek 20:31, 18 sie 2011

No to mamy kolejny głos na miłorzęby.Mam nadzieję, że szybko rosną nie tylko u Ciebie.
To dla nich dobre stanowisko, nic tam nie podmaka, dużo słońca i piaszczysto-gliniaście. Kojarzysz, gdzie je mozna nabyć i nie zbankrutować?Takie chociaż 150-180cm wzrostu?
myszorek 20:33, 18 sie 2011

szkoda z tym wredeiem, bo ciekawy jest i rzuca się w oczy w ogrodzie.Mąz ma chrapkę chociaż na jeden taki okaz w ogródku. Te co widziałam po sklepach też poprzypalane były. Jakoś muszę mu to wytłumaczyć, albo pokazać inne drzewo, w którym się zakocha
Gardenarium 20:41, 18 sie 2011

Poszukaj w Żabieńcu, albo u Kordusa w drzewkach

Zakocha się w czymś. Ładnie by wyglądały jasne klony Drummondii, ale one też chorują.

Dodam, że wyższa trzmielinka jakaś równiejsza się wydaje teraz, ma nowy kijek?

Instagram Ogrodowiska
myszorek 20:44, 18 sie 2011

własnie widzę jak wygląda mój drummondi po tych deszczach, toż katalpa się o wiele lepiej trzyma. Dlatego nawet o nich nie myślę.Jak tak dalej pójdzie to obsadzę wszystko tujami i świerkami
myszorek 21:13, 18 sie 2011

gardenarium napisał(a)
Poszukaj w Żabieńcu, albo u Kordusa w drzewkach

Zakocha się w czymś. Ładnie by wyglądały jasne klony Drummondii, ale one też chorują.

Dodam, że wyższa trzmielinka jakaś równiejsza się wydaje teraz, ma nowy kijek?

Ma nowy bambusowy, bardzo elegante, ale nie ma nowego sznurka... jeszcze
A co mi tam podlecę jutro na chwilę do Kordusa jak mi się uda, a Żabieniec może w weekendzik.Ale mi się chce coś posadzićalbo to wymówka od plewienia
Niage 22:03, 18 sie 2011

myszorek napisał(a)

Ogonki wiewióry to rozplenica japońska, ja ją nazywam szczotki do mycia butelek

znaczy się wyciorki

Ja na nie mówię królicze ogonki