Ciągle coś nowego poznaję
A ja się też dowiedziałam od znajomych, żeby wiązów nie kupować, bo chorują. Pokazali mi jak to wygląda i rzeczywiście, co zobaczę wiąza to chory. Może to tylko u nas ?
No to mamy kolejny głos na miłorzęby.Mam nadzieję, że szybko rosną nie tylko u Ciebie.
To dla nich dobre stanowisko, nic tam nie podmaka, dużo słońca i piaszczysto-gliniaście. Kojarzysz, gdzie je mozna nabyć i nie zbankrutować?Takie chociaż 150-180cm wzrostu?
szkoda z tym wredeiem, bo ciekawy jest i rzuca się w oczy w ogrodzie.Mąz ma chrapkę chociaż na jeden taki okaz w ogródku. Te co widziałam po sklepach też poprzypalane były. Jakoś muszę mu to wytłumaczyć, albo pokazać inne drzewo, w którym się zakocha
własnie widzę jak wygląda mój drummondi po tych deszczach, toż katalpa się o wiele lepiej trzyma. Dlatego nawet o nich nie myślę.Jak tak dalej pójdzie to obsadzę wszystko tujami i świerkami
Ma nowy bambusowy, bardzo elegante, ale nie ma nowego sznurka... jeszcze
A co mi tam podlecę jutro na chwilę do Kordusa jak mi się uda, a Żabieniec może w weekendzik.Ale mi się chce coś posadzićalbo to wymówka od plewienia