Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Rojodziejowa 21:49, 26 lip 2017

wrobelki napisał(a)
Super imię wybraliście dla małego miałam własnie Cię podpytać o skarpę ale już się zdjęć naoglądałam fajnie się rozrasta a moja nie ruszona macham ciepło odpoczywaj

Cieszę się, że się imię podoba. Czekało już od pierwszej ciąży na synka
Rojodziejowa 21:54, 26 lip 2017

nawigatorka napisał(a)
Zadaszenie min jak wysoki facet z uniesiona reka

Ten co pod ręką jest, ma się rozumieć? Bo ostatnio Muzeum II WŚ zwiedzałam równocześnie z Gortatem i jego kolegami z drużyny i bym mu się spokojnie po pachę zmieściła (przy wzroście 166cm). Jakby taki łapę wyciągnął w górę, to byloby ciut wyżej niż u mojego
nawigatorka 08:14, 27 lip 2017

Rojodziejowa napisał(a)

Ten co pod ręką jest, ma się rozumieć? Bo ostatnio Muzeum II WŚ zwiedzałam równocześnie z Gortatem i jego kolegami z drużyny i bym mu się spokojnie po pachę zmieściła (przy wzroście 166cm). Jakby taki łapę wyciągnął w górę, to byloby ciut wyżej niż u mojego
a kiedy byłaś w muzeum? Ja w czwartek tydzień temu i zwiedzałam ze Skiba tego na miarkę nie bierz. Gortata tez nie raczej. Bierz swojego
BasiaLT 08:28, 27 lip 2017

Za miarę bierz normalnego chłopa a nie koszykarza. No chyba że takich wysokich masz w rodzinie i będziesz gościć.
No chyba cię pogieło że w ogóle przez myśl ci przeszło wchodzenie na drabinę na tą skarpę. Za dwa miesiące poród a tobie się wspinaczka marzy.
Rojodziejowa 08:33, 27 lip 2017

nawigatorka napisał(a)
a kiedy byłaś w muzeum? Ja w czwartek tydzień temu i zwiedzałam ze Skiba tego na miarkę nie bierz. Gortata tez nie raczej. Bierz swojego

W tą niedzielę byliśmy

No to po wymierzeniu chłopa, 2,5m to nie będzie nisko
Rojodziejowa 08:34, 27 lip 2017

BasiaLT napisał(a)
Za miarę bierz normalnego chłopa a nie koszykarza. No chyba że takich wysokich masz w rodzinie i będziesz gościć.
No chyba cię pogieło że w ogóle przez myśl ci przeszło wchodzenie na drabinę na tą skarpę. Za dwa miesiące poród a tobie się wspinaczka marzy.

Marzy mi się możliwość wspinaczki po tej skarpie
nawigatorka 08:34, 27 lip 2017

Rojodziejowa napisał(a)

W tą niedzielę byliśmy

No to po wymierzeniu chłopa, 2,5m to nie będzie nisko
mysle ze w sam raz
iwonkap 10:47, 27 lip 2017

Słodziak mały z Leona
Ja podpytam o lampki, pamiętasz nazwę albo gdzie kupiłaś ? bo fajne bardzo
Rojodziejowa 11:03, 27 lip 2017

iwonkap napisał(a)
Słodziak mały z Leona
Ja podpytam o lampki, pamiętasz nazwę albo gdzie kupiłaś ? bo fajne bardzo

Producent SU-MA a model FORM
Zamawiałam w tym sklepie
iwonkap 11:16, 27 lip 2017

Rojodziejowa napisał(a)

Producent SU-MA a model FORM
Zamawiałam w tym sklepie

dziękuję
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies