Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod lasem

Mój ogród pod lasem

MirellaB 23:10, 07 cze 2017

malgol napisał(a)

Mirella, jesli one z każdym sezonem beda traciły na zabarwieniu to nigdy nie zobaczę ich czerwonych! Ten nawóz do pomidorów działa? Najpierw czekąłm az zmęznieja i nabiora kolorów a teraz jak zmęzniały to będa znowu bladły???

Gosia, a może Ty nie masz Red Baron tylko Green Baron? Taka trawa też jest

Ja podlewam od początku tym nawozem, bo Pan Trawka tak radzi, a on to fachowiec od traw.

Moja też kiepsko rośnie, ale u mnie przyczyną jest to, że rośnie w żwirku, trudno jej się rozkrzewiać
frezja 23:13, 07 cze 2017

Moja w sierpniu. Dla jasności..nawozu dla pomidorów wtedy nie znałam

MirellaB 23:21, 07 cze 2017

Gosia zobacz w wątku tematycznym o Red Baron co Ewa link Ci zapodała. Na 11 stronie są zdjęcia mojej Red Baron o różnych porach roku
MirellaB 23:24, 07 cze 2017

Ewa to moja o tej porze roku dużoooooo bardziej wybarwiona - podlewana wiadomym nawozem
frezja 23:38, 07 cze 2017

MirellaB napisał(a)
Ewa to moja o tej porze roku dużoooooo bardziej wybarwiona - podlewana wiadomym nawozem

No widziałam..zaczynam podlewać intensywniej
malgol 07:59, 08 cze 2017

frezja napisał(a)
Moja w sierpniu. Dla jasności..nawozu dla pomidorów wtedy nie znałam

No to mojej też się zdarza tak wybarwic, w środku lata, ale myślałam, że potrafi bardziej...widziałam czasem takie krwiste rzeki z tych trawek.
lece do zapodanego watku

Poczytałam i obejrzałam zdjęcia Piękna jest jak jest czerwona
Mirelka Twoja potrafi się pięknie przebarwić.Lece po ten nawóz po pracy
malgol 21:16, 08 cze 2017

A to specjalnie dla Anuli fotka długosza królewskiego

Fotki z telefonu więc bez bajerow
anka_ 21:23, 08 cze 2017

Piękny . To 'Purpurascens'? Ile ma wysokości?
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
malgol 21:32, 08 cze 2017

Ania, jaki purpurascens? Nie znam niczego takiego...to długosz królewski, chyba zwykly...paproc znaczy
Bo pytasz o tą paproc?
Na razie ma ok 70 cm ale to jego drugo rok u mnie więc liczę na więcej

anka_ 21:52, 08 cze 2017

Tak Gosiu, pytam o paproć. Bo mi wygląda nie na czysty gatunek tylko na długosza królewskiego 'Purpurascens' . Ja właśnie poluję na długosze. A gdzie Gosiu kupowałaś?
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies