Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod lasem

Mój ogród pod lasem

malgol 07:45, 19 sie 2016

Dzięki Ewelina za tak miłe słowa Czasem się zdarza ,że jestem nawet dumna,ale jak naoglądam się ogrodów na tym forum to od razu zabierałabym się za zmienianie.
anbu 08:04, 19 sie 2016

malgol napisał(a)
ale jak naoglądam się ogrodów na tym forum to od razu zabierałabym się za zmienianie.

No co Ty? Masz śliczny ogród, tym bardziej jestem pełna podziwu bo chyba robiłaś go zanim znalazłaś Ogrodowisko? Czy tak?
malgol 08:13, 19 sie 2016

No tak
Ogrodowisko znalazłam w ubiegłym roku , gdy zaczęły chorować mi rododendrony. Kopalnia wiedzy jaka tu odkryłam i taki ogrom pięknych ogrodów nie pozwoliły mi już stad odejść Ale własnie dlatego czuję, że gdybym robiła ogród razem z Ogrodowiskiem to wyglądałby ...no nie wiem...lepiej? inaczej?
malgol 11:21, 19 sie 2016

Hurra, słoneczko jest Czyli weekend będzie w ogrodzie!!
Figielka 11:34, 19 sie 2016

Witaj. Na ogrodowisko jestem od kilku dni, a w twoim ogrodzie zainteresowały mnie niebieskie szałwia. Wychodowałaś je z siewu czy kupiłaś sadzonki. Czy to jest bylina?
malgol 11:48, 19 sie 2016

Witaj Iwonko
Akurat szałwie to mój debiut Mam je od chyba 2 tygodni dopiero i kupiłam sadzonki. Ja jestem trochę w gorącej wodzie kąpana i sianie nie leży w mojej naturze
Szałwia to bylina i ponoć pięknie się rozrasta. Co prawda posadziłam ją w miejscu lekko ocienianym przez drzewa ,ale mam nadzieje, że tez ładnie się zagęści
Pozdrawiam i zapraszam
malgol 12:55, 19 sie 2016

Moja kotka wie ,że jak się ma biały brzuch to trzeba jeszcze skorzystać z ostatnich promieni słońca...
Wendy79 20:12, 19 sie 2016

Kocham tu zaglądać. Twój ogród ma to, co uznaję za warunek konieczny przy ewentualnym nowym miejscu zamieszkania: starodrzew i ziemiankę Jaki to tworzy wyjątkowy klimat...
ZieloneWrota 22:14, 19 sie 2016

malgol napisał(a)
Hosty posadzone, zobaczymy czy im nie zaszkodziłam.
Stwór od jamy chyba upolowany...kot przyniósł cos co internet rozpoznał jako karczownika Zobaczymy czy jama pozostanie pusta,hmm...
Miałam wolne wiec i czas na obfotografowanie mojej nowej rabatki szałwiowo-przywrotnikowej z dodatkiem brazowych turzyc i evergold Na razie troche pusta,ale licze ,że swój potencjał pokaże przyszłą wiosną

Witaj, choć z dużym opóżnieniem wracam do ciebie, to mój zachwyt wciąż ogromny, fajnie że się rozkręciłaś z fotkami, jest bosko a zestawienie szałwi, turzycy oraz przywrotnika obłędne , pozdrawiam i wracam. A co to za szałwia tak na marginesie?
malgol 18:30, 21 sie 2016

Witajcie Agata i Aga Cieszę że się Wama u mnie podoba. Takie słowa dodają chęci do pracy. Zapraszam jak najczęściej. Kazde słowa nawet krytyki mile widziane
A szałwia to szałwia omszona Blue field albo Night field . Nie pamiętam dokładnie