Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod lasem

Mój ogród pod lasem

la_estrellita 17:30, 25 cze 2018

malgol napisał(a)
u mnie nie pada...znowu Padało tylko jeden dzień

A wiesz, że u mnie też . Śliczny ten krwawnik. Jak dla mnie z jeżówkami byłoby ładnie, tylko dla mnie wszystko z jeżówkami dobrze wygląda .
UrsaMaior 18:07, 25 cze 2018

malgol napisał(a)
Posadzę z trzcinnikami
A przesadzałyście kiedys jeżówki w fazie kwitnienia? Denerwuja mnie w jednym miejscu,ale nie chcę ich zabijać...ryzykować?

Przesadzałam kwitnące jeżówki, róże, duża bryła, dużo wody i jest gut.
malgol 22:08, 25 cze 2018

Aga, te moje jezowki takie różowe, ale jakby wyprane...w ogóle to mnie denerwują I zamienilabym je na mocniejszy kolor. Ale tak nie lubię wywalac żywych roslin...a ta Terracota to do różu nie bardzo, nawet Tobie by nie pasowalo
Tak Ize podpytuje o te jej karminowe, może sobie takie sprawie właśnie a te moje gdzieś przesadze tylko nie wiem juiz gdzie!
malgol 22:23, 25 cze 2018

effka napisał(a)
Witam się u Ciebie w pięknym leśnym ogrodzie Ze też wcześniej jakoś nie zajrzałam! Cudnie masz, tak tajemniczo, te leśne ogrody mają coś w sobie, nie do powtórzenia Macham słodkiemu kiciusiowi, piękny grubasek!

Ewo, witam Cię u siebie I cieszę się, że Ci się na dodatek podoba zapraszam czesciej
MirellaB 10:31, 27 cze 2018

Naparstnice posadziłam nareszcie
malgol 10:37, 27 cze 2018

byłam i widziałam
alis 10:59, 27 cze 2018

malgol napisał(a)
u mnie nie pada...znowu Padało tylko jeden dzień

A u mnie nie ma chyba dnia żeby nie padało chociaż trochę, no dzisiaj jeszcze nie pada
Ale mnie deszcz cieszy, przedwczoraj wieczorem podlałam wszystko gnojówką z pokrzyw, a wczoraj nieźle popadało
malgol 12:43, 27 cze 2018

alis napisał(a)

A u mnie nie ma chyba dnia żeby nie padało chociaż trochę, no dzisiaj jeszcze nie pada
Ale mnie deszcz cieszy, przedwczoraj wieczorem podlałam wszystko gnojówką z pokrzyw, a wczoraj nieźle popadało

Ja jutro nastawie gnojówke ze skrzypu.Juz chyba można skrzypem lac, prawda?Pokrzywy już u mnie takie zdrewniałe to już nie będę ich zbierac

A u mnie deszczu jak na lekarstwo,ale ja w sumie lubie słońce.Ogród ma podlewanie automatyczne to nie narzekam a i kwiaty długo kwitna i nie pokładają się na ziemi.No i mchu w trawniku prawie nie mam
mrokasia 13:01, 27 cze 2018

Posadziłaś tego krwawnika?
Ja stoję z robotą, bo ciągle pada, z czego jednak się bardzo cieszę .
Dziś nie pada to może coś pogrzebię.
malgol 13:06, 27 cze 2018

Kasia, posadziłam wczoraj pod wieczór. Nawet fotek trochę cyknęłam,ale nie zdążyłam wrzucić.Dzis nadrobię.
U mnie nie pada od weekendu więc tylko mecze są przeszkodą