Jolanko witam Cię bardzo serdecznie!!!

No wespół w zespół kijaszki w dłoń i do przodu

Strasznie się stęskniłam za tymi kontaktami, spotkaniami. Kucze, nie wiem kiedy ten czas ucieka, to jest jakieś horrendalne nieporozumienie. Aż nie mogę uwierzyć, że dwa lata mnie tu nie było

Magnolia Sunsation, którą mi kiedyś w Aga Flora wyszukałaś ma się bardzo dobrze i już niezłe z niej bydlątko

Zawsze o Tobie myślę, kiedy na nią spojrzę. No i oczywiście nosi Twoje imię
Magara Kochana, nie ma to jak "stare" koleżanki

. Tu jest zupełnie inny klimat, taki swojski, bezpośredni. Ma się poczucie wspólnoty, można się podzielić radościami, troskami, wątpliwościami i zawsze liczyć na wsparcie

To jest ogromna wartość tego forum

. Na IG zaczęłam wrzucać zdjęcia że tak powiem bez "zadęcia". Nie chodzi mi o jakąś popularność, nie mam parcia na zasięgi itp. Po prostu czasami zrobię ładne zdjęcie, to publikuję. Odnalazło się tam parę koleżanek z O., niektóre robią niezłą karierę i super"

Ale to nigdy nie było i nie będzie moim celem. Brakowało mi bardzo tych dyskusji z Wami, ale chyba nie byłam jeszcze gotowa wrócić. Bycie tu daje mnóstwo radości i satysfakcji, ale wymaga sporo więcej czasu.
Aniu Makao cicha podglądaczko

Jeszcze do Ciebie nie zajrzałam do nowego wątku, ale nadrobię
Juzia Hej Kochna! Twój okrzyk świdruje w mych uszach od dwóch dni
Mry jakie to miłe co napisałaś

Tak, chyba byłam pionierką tu na Ogrodowisku jeżeli chodzi o te jeżówki i nadal od tylu lat jestem w nich zakochana. Myślę, że zawsze u mnie będą. Też mam rośliny, które mi o kimś przypominają. To jest piękne, kiedy spojrzysz na roślinę i kojarzy Ci się z jakąś osobą, pomyślisz o niej, powspominasz okoliczności. Taka cudna żywa pamiątka.