Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Helen 22:17, 21 sie 2024

Jak to robisz, że green jewel tak obficie się rozrosły? Co one lubią?
Zana 22:41, 21 sie 2024

Helen tak, IG to zdecydowanie inny świat. Tam na razie "zniknęłam", jakoś po urlopie nie mogę się na nowo odnaleźć. Green Jewel na wiosnę dostały trochę obornika granulowanego i to wszystko. Na fotce ujęły się chyba trzy sztuki i dlatego to tak bujnie wygląda
jolanka 23:33, 21 sie 2024

Cześć kochana, pięknie Cię witam To znikanie to i moja ostatnia przypadłość więc może razem jakoś popodpieramy się kijaszkami z dwóch stron i jakoś damy radę do przodu
Magara 23:42, 21 sie 2024

Anula, nie wierzę, że IG jest fajniejszy niż "stare" koleżanki
Fajnie, że "dama" na swoim miejscu
Fot Twoich bardzo mi brakowało, ale nie wiem jak się teraz przez "konkurencję" przebijesz
Pokazuj wszystko
Makao 08:34, 22 sie 2024

Tak, na Ogrodowisku coraz więcej świetnych zdjęć.
A Ty też masz zdjęcia jak ta lala. Oglądam je na IG jak inni.
Masz co nadrabiać przez te lata nieobecności. Ja mam to za sobą bo też miałam długą przerwę. Musiałam aż założyć nowy wątek bo do starego dostać się nie mogłam. Teraz mam dwa ale korzystam tylko z tego. Co było minęło. Trzeba iść do przodu
Juzia 19:12, 22 sie 2024

Zana napisał(a)
Dobry wieczór!

Może ktoś ze starych znajomych jeszcze tu zajrzy

Kilka fotek z powstającej nieustająco w długotrwałym procesie rabaty słonecznej (tzw. never ending story)

Lucy odwiedziła mnie w sobotę i jakoś tak mnie natchnęła

AAAaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
Mary 21:35, 22 sie 2024

Witaj Syreno
Dawno Cię nie było. Bardzo się cieszę, że wróciłaś do tego opuszczonego, przez Ciebie, wątku.
Mam w ogrodzie kilka sztuk Green Jewel, które mi o Tobie przypominają.
Przyłączam się do próśb o zdjęcia.

Zana napisał(a)
A na dobranoc sesyjka z moimi od lat ukochanymi Green Jewel. Troszkę do Was pozaglądałam, na razie po cichu, rozpoznaję teren na nowo

Wczoraj chwilę mi zajęło, zanim sobie przypomniałam jak wstawia się zdjęcia
tulucy 21:52, 22 sie 2024

To jak już Anula wygadała, to się odezwę... Z wrażenia nie zrobiłam ani jednego zdjęcia. Ale zamierzam ja jeszcze odwiedzić i to nie raz, skoro już znam drogę .
Ogród absolutnie nie wygląda na weekendowy, a trawnik jest po prostu boski. Lady zachwyca na żywo. Słoneczna zaskoczyła mnie rozmiarami, bardziej mi się kojarzył ogród z cienistymi rabatami.

Ania coś tam ciągle tetrisuje, kryguje sie i tak dalej, ale którą z nas tak nie ma

Magara 22:49, 22 sie 2024

Lucy, skoro Tyś siła sprawcza to weź palik i Anulę upalikuj, jak kozę niesforną Żeby znowu nam nie uciekła Taki piękny ogród, takie foty - brakowało tego...
Kordina 11:11, 23 sie 2024

O! Witaj też mam "Ogród z rzeźbą" w obserwowanych, powodzenia też podobają mi się te ujęcia, które przytoczyła Juzia