Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Brzozowadzie... 10:55, 12 mar 2018

Witaj Aniu. Jak ja się cieszę, że trafiłam do Twojego ogrodu. Przepiękny, tajemniczy...Rewelacyjne zdjęcia. Mnóstwo inspiracji dla mojego raczkującego ogrodu z podobnym leśnym klimatem i niestety z podobną, piaszczystą ziemią Dajesz nadzieję, że nawet na takiej ziemi może powstać cudowny ogród. A rzeźba..., no cóż, gdyby Ci kiedykolwiek zginęła... to wiesz gdzie szukać.. Pozdrawiam ciepło!
anna_t 11:04, 12 mar 2018

Zana napisał(a)
No hej Anuśka. Co tam u Ciebie? Chyba stanęłam na Twoich dylematach drzewnych, o ile mnie pamięć nie myli.
u mnie sporo zmian i zawodowo i ogrodowo w tym roku będzie intensywnie za tydzień przyjeżdża pierwsze zamówienie z albamaru potem brzozy, warzywnik, wedzarnia... Szał ciał
patrycja 16:56, 12 mar 2018

O, fajnie że jesteś, bardzo lubię ogród z rzeźbą
Zana 20:52, 12 mar 2018

Zoja, Monia, Marysiu, Haniu, Kasiu, Iwonko, Irenko, Renatko, Kamciu, Kamilko, Patrycja zbiorowo bardzo Wam dziękuję Dziewczyny Kochane za wiosenne powitanie i pomachanie

Martyna przerażasz mnie, u mnie też plany na rh i brzozową w takim stylu.

Brzozowa Dziewczyno niezmiernie mi miło kiedy czytam, że mój (mocno niedoskonały przecież jeszcze) ogród może być dla kogoś inspiracją. Fajne to. A ja Twój wątek mam już od ubiegłego roku zapisany i zaglądam. Wydaje mi się, że chyba się nawet wpisywałam. Piaszczysta ziemia to owszem przekleństwo, ale może być gorzej, tu mi dziewczyny kiedyś ku pociesze opisywały np. wiercenie w glinie, walczenie ze skałami, kamieniami itp. Tak więc piach to trochę mniejsze zło. Na rzeźbę to chyba jest tylu amatorów, że jak zniknie, to po całej Polsce będę jeździć.

Ania T jeny znowu za Tobą nie nadążę szalona kobieto! Jakieś ADHD masz chyba.
_Martini_ 21:07, 12 mar 2018

Zana napisał(a)

Martyna przerażasz mnie, u mnie też plany na rh i brzozową w takim stylu

Ooo, to dobrze, jakby mi coś nie wyszło, to będę miała od kogo zgapiać Ale w zasadzie ciekawe jakie będą nasze ostateczne koncepcje na te dwa miejsca
Anda 08:26, 13 mar 2018

Po ilosci wpisow od razu widac, ze ktos tu sie z zimowego snu obudzil
Fajnie, ze wrocilas
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
DorKa 08:27, 13 mar 2018

Wracam z rewizytą Żeby poznać Twój ogród potrzebuje całego weekendu ( to się dobrze składa bo ma być zimno w ten weekend ) ale przeleciałam po stronach i przenikająca rzeźba mnie urzekła. Wygląda naprawdę pięknie. Jest tajemnicza i charakterna. Ma imię dziewuszka ?
Zana 09:03, 13 mar 2018

Anduś no już się znowu zakręcam i nakręcam ogrodowo.

Dorka witam i zapraszam, aczkolwiek u mnie to przede wszystkim podobno ładne zdjęcia. Ogród w nieustającym procesie powstawania.
UrsaMaior 18:22, 13 mar 2018

Anula, obejrzałam dziś fenixy i będę cięła jakieś 5 cm nad ziemią.
BKosimkArt 18:32, 13 mar 2018

Anulka jak to przede wszystkim ładne zdjęcia?? to tylko atut i dodatek do Twoich pięknych roślin i rabat!!! i tak masz myśleć!