Zana
16:15, 15 sie 2018
Wiola ja jewelki kocham
. Życzę, żebyś była równie zadowolona. W moim półcieniu kwitną bardzo długo, co sobie bardzo w nich cenię.
April no witam Cię u siebie

. Bardzo Ci dziękuję za tyle miłych słów
. Dla mnie to oczywista oczywistość, że musimy się spotkać. Przecież dzieli nas zaledwie 5 km! A w ogóle, to jak zobaczyłam Twój nick, nie wydawał mi się całkiem obcy, miałam wrażenie, że już gdzieś kiedyś z April wirtualnie się zetknęłam. No i tak po nitce doszłam do kłębka
. Konkluzja jest jedna: załóż proszę wątek
.
Zoja i dobrze że wzięłaś jedną, a nóż widelec Tobie się nie spodoba. Tak też może być, chociaż mam nadzieję, że jednak tak nie będzie
. A dokupić zawsze łatwiej niż wywalać po rozczarowaniu. Wiesz przecież, że ja robię ładne zdjęcia
.
Iza/Ursa Ty to w ogóle mało co pokazujesz
. Jak bym miała taki ogród jak Twój to bym chyba z aparatem z niego nie wychodziła, ot co! Ale trzymam Cię za słowo, że to zestawienie ujawnisz na fotkach
Bardzo się skłaniam do połączenia jewelek ze sporobolusami, na dzień dzisiejszy nie mam lepszej koncepcji. Jedno tylko mi nie pasuje. Sporobolusy chcę dać na pełne słońce (tak, mam takie miejsce
), a jewelki wolę mieć jednak w półcieniu, dłużej kwitną i nie blakną tak szybko. No i jak to pogodzić?

April no witam Cię u siebie

Zoja i dobrze że wzięłaś jedną, a nóż widelec Tobie się nie spodoba. Tak też może być, chociaż mam nadzieję, że jednak tak nie będzie

Iza/Ursa Ty to w ogóle mało co pokazujesz

Bardzo się skłaniam do połączenia jewelek ze sporobolusami, na dzień dzisiejszy nie mam lepszej koncepcji. Jedno tylko mi nie pasuje. Sporobolusy chcę dać na pełne słońce (tak, mam takie miejsce