tą paris też mam na liście chciejstw. podobno bardzo długo i obficie kwitnie, przez co jest wyjątkiem wśród żurawek.
jeszcze żurawka krwista bardzo ładnie kwitnie - tu mogę potwierdzić, bo ją mam
Tez mam, i lubie. Tylko nie wiem, jeszcze co z ew wypietrzaniem, bo pol roku przesiedziala w donicy, a tylko drugie pol na rabacie, wiec ciezko ocenic jeszcze.
Agata, jak dlugo ja masz?
To komplement!! Kto by sie tam przejmowal rozsadkiem w tej sytuacji.
Ciagle nie moge sie zebrac Lucjo, by przeczytac TWoj watek, a to trzeba by od deski do deski!
Po co lancuchy, lepsza bedzie zelazna krata, przynajmniej bedziesz miala pewnosc, ze rzezby nie uszkodzisz
Na wypozyczanie sie nie pisze, bo sie boje, ze przy podwojnym transporcie, w te i we wte, moglaby sie uszkodzic,a szkoda by bylo
Hehe, wcale nie mam Widziałam na kilku wątkach i zachwyciła mnie, poluję na nią. Ale jeśli chodzi o wypiętrzanie, wszystkie nowo posadzone w zeszłym roku Coca cola mi wyłaziły w górę, po wsadzeniu ich głębiej zeszlej jesieni, w tym roku piękne kępy rosną bez wypiętrzania.