Zana
21:59, 05 paź 2018
Aniu dziękuję
. Ta trawka to Sporobolus heterolepis.
Hanuś jak wytrzymuję? Kurde, no nie wytrzymuję! Od poniedziałku czekam intensywnie na piątek, jak jest weekend bez ogrodu to to jest dramacik. Ja mogłabym chyba już zrezygnować z wyjazdów urlopowych, ta działka to jest jakiś nałóg! Teraz kończy się sezon a ja już myślę intensywnie o następnym! Planuję co zrobię (oczywiście te plany są zapewne o kant d..y potłuc, bo zawsze zaplanuję z moim hura optymizmem więcej, aniżeli jestem w stanie zrobić
). Jak leżałam w łóżku w ubiegły piątek, to tak jakoś całkiem bezwiednie zamówiłam sobie kilkanaście doniczek
. Zadołuję i na wiosnę będzie jak znalazł
. Wstępnie zaplanowałam rabatę pod płotem, a dzisiaj machnęłam sobie planik przyszłej rabaty z rzeźbą (tam gdzie teraz jest mój pokazywany niedawno dół). Tak więc myślę o ogrodzie nieustająco, pomysły buszują po mojej głowie niczym pszczoły w ulu
. Różne wizje kotłują się w mózgu, a co z tego wyjdzie...? Ba, mam nadzieję, że nie jakiś kosmos
.

Hanuś jak wytrzymuję? Kurde, no nie wytrzymuję! Od poniedziałku czekam intensywnie na piątek, jak jest weekend bez ogrodu to to jest dramacik. Ja mogłabym chyba już zrezygnować z wyjazdów urlopowych, ta działka to jest jakiś nałóg! Teraz kończy się sezon a ja już myślę intensywnie o następnym! Planuję co zrobię (oczywiście te plany są zapewne o kant d..y potłuc, bo zawsze zaplanuję z moim hura optymizmem więcej, aniżeli jestem w stanie zrobić