Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

Zana 21:24, 30 mar 2019

Asia no owszem, ale dlaczego już, teraz, zaraz, natychmiast? Liści dębowych jeszcze do sprzątnięcia stosy, ale przed płotem sprzątanie najważniejsze, ot jakaś męska logika.

Jolanka mój trawnik przed i po wertykulacji nie przypomina trawnika, jak co roku zresztą. I co roku jestem zdumiona, że potem jednak jest trawnik. W tym roku więcej z nim roboty przez te wykopy pod nawadnianie. Musimy kupić parę worków ziemi do trawników, bo sam piach mamy w śladach niedawnych rowów.

Mrokasia no to też jutro śniadanie do łóżka robisz. Mój zmasakrował dzisiaj rozchodnika, no totalny naleśnik z niego został.

Łucja a mój jeszcze jak wróciliśmy poszedł i zrobił zakupy. Nie narzekajmy na nich, czasami jest pożytek.
Johanka77 21:26, 30 mar 2019

A mój był ze mną w szkółce, sam napalił się na nowe graby. Nie poznaję normalnie... ogordowiskowy się robi
Zana 21:26, 30 mar 2019

Helen nie powiedziałabym, że jest bardzo ekspansywna. Rozrasta się, ale w umiarkowanym tempie. Łatwo ją korygować, co wychodzi poza pożądany obszar po prostu odcinasz i już. Nie musi być w całkowitym cieniu, u mnie dostaje trochę słońca. Niektórzy mają ją w mocno nasłonecznionych miejscach i daje radę. Może trzeba wtedy zapewnić jej trochę więcej wilgoci. Ja się nią kompletnie nie przejmuję i jest.
Zana 21:27, 30 mar 2019

Johanka wiesz, takie duże drzewo to jest konkret, a faceci lubią konkrety a nie jakieś kfffiotki popierdółki.
Helen 21:28, 30 mar 2019

Możesz pokazać jak wygląda w całości? Jest pod drzewami?
Anda 21:29, 30 mar 2019

Życzę Ci, żebyś sie zakochała w świdośliwie Krokusiki i pączki wszelakie masz śliczne.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Zana 21:33, 30 mar 2019

Helen ona sobie rośnie takim pasem pod płotem, jak jutro nie zapomnę to Ci cyknę fotkę.

Ewa już, już zaczynam się w niej zakochiwać. Jak dobrze, że one tak szybko wiosną ruszają, oby się szybko rozrosły i mi widok na tę ruderę nieco przysłoniły.
Johanka77 21:39, 30 mar 2019

Napiszesz, jaki masz model odkurzacza?
Zana 21:40, 30 mar 2019

Johanka jutro Ci napiszę, albo i zdjęcie zrobię, bo oczywiście dzisiaj zapomniałam. Musisz jutro o mnie intensywnie myśleć.
Johanka77 21:42, 30 mar 2019

Zana napisał(a)
Johanka jutro Ci napiszę, albo i zdjęcie zrobię, bo oczywiście dzisiaj zapomniałam. Musisz jutro o mnie intensywnie myśleć.

Dobra