Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

agata19762 21:42, 30 mar 2019

Aniu faktycznie ostatnio piękne soboty mamy.
Wszyscy uwijają się jak mróweczki.
Pracy ogrom jeszcze.

Emusiowie pomagają jak mogą i trzeba to doceniać.
Pozdrawiam
anpi 21:53, 30 mar 2019

Śliczna ta kwitnąca drobnica...krokusiki,cebulica...
I zdjęcia pączusiów...już tylko dotknąć...Ach ten cud wiosny...

Mnie dopiero zmrok wygonił do domu,dzień wykorzystany w ogrodzie na maxa...tylko jak teraz te "plery" wyprostować? Odkurzanie chałupy nie pomogło...,przygotowanie kolacji i obiadu na jutro...też nie...,wieszanie ,kilku zmian prania,nawet gorąca kąpiel!Czas legnąć...

Gosiek33 07:48, 31 mar 2019

Zawsze anabelki tak niziutko tniesz? Czy tylko te strong?
Gosiek33 07:50, 31 mar 2019

Masz doskonały odkurzacz, że tak dobre szatkuje liście. Mój nie daje rady - dmuchawą zbieram liście w jeden kąt a potem liście rozdrabniam kosiarką. Tyle, że to podwójna robota
inka74 08:14, 31 mar 2019

Krokusiki cudne. Widzę, że wszystkie w ogrodach buszujemy bardzo jestem ciekawa jak ruderowa będzie wyglądać po zmianach. Śwido śliczne.
BKosimkArt 08:47, 31 mar 2019

Świdośliwa i u mnie ładna się robi... widoczna bardziej bo w zeszłym roku wróble obżarły młode przyrosty.
Śliczne kwiatuchy! A i ciekawam też tego odkurzacza.. może i ja kupię bo te liście mnie przytłaczają, niby porządek zrobiony a miejscami nie widać przez liście.
Nowalijka 09:01, 31 mar 2019

tulucy napisał(a)
Mój rano był po bułki (przed 6tą, więc mus docenić), potem zrobił duże zakupy domowe. A potem nie narzekał, że na obiad była tylko rybka smażona z surówką. A dziecko narzekało, że kartofelków brak

Cześć dziewczyny, zawsze wiedziałam ze mam oryginalnego eMa, mój caly dzień siedział przed komputerem, twierdzi,ze nie bierze się za ogrod, bo zamias chwastów wykopie kwiaty:. Może i dobrze bo pozniej okazałoby sie ze narobi wiecej szkód niz zeszloroczne krety i nornice....
eVka 09:31, 31 mar 2019

A mojego eMka nie ma, wraca w środę i mam mnóstwo czasu na ogród
Za każdym razem zachwycam się Twoimi fotkami, no takie ładne że nie mogę
Nie myślałam nigdy o świdośliwie, a ona piękna jest.
KasiaBawaria 11:18, 31 mar 2019

Zana napisał(a)

Kasiu, a jakie macie te półkarłowe?
I bardzo jestem zainteresowana jaką masz tę kolumnową czereśnię. Czereśnie chętnie bym ze trzy posadziła.

Teraz tak sie zastanawiam, czy to czeresnia czy wisnia. Jachim.
A na jablon musze spojrzec, jak zaraz pojde do ogrodka.
KasiaBawaria 11:22, 31 mar 2019

Widze temat mezowy Moj przez ostatnie 8 lat nie robil w ogrodku doslownie nic. Nawet o wykopanie dolka musialam sie prosic i w koncu robilam sama. Wszelkie prace ogrodowe, wertykulacje, ciecie zywoplotow robilam sama. Az mu sie w zeszlym roku odmienilo i zaczal sam wymyslac projekty i je robic. W tamtym roku murek oporowy, plot, gril, obramowania rabat, miejsce do siedzenia. Wiec nadzieja jest