Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

tulucy 20:46, 30 mar 2019

Mój już śpi, uchetany jak ja, koła mi zmieniał, hamulce czyścił i co tam jeszcze. Równo żeśmy pracowali, ja w kolcach, on przy aucie (moim, to nie mogę narzekać)
Zana 20:46, 30 mar 2019

Paula dębowe trzymam osobno, kompostuję na razie w workach. Mam zamiar dostawić trzeci kompostownik właśnie na liście dębowe, igliwie. Mam tego zatrzęsienie, szkoda marnować. Przyda się do rodków.
Zana 20:48, 30 mar 2019

Johanka z lekka padam, ale radocha, że znowu coś do przodu.

Łucja no jak przy Twoim to Ty jutro śniadanie do łóżka musisz zapodać.
jolanka 20:56, 30 mar 2019

No, ja się tak nie bawię. Mój to ma wszczepiony hamulec ogrodowy i w ogóle
Słowo „równo” inaczej brzmi w naszych słownikach wrrr
Trochę popalił suchmelcow, wyjął z samochodu przywiezione przeze mńie worki z nawozami i ziemią sztuk 7 i pociął na drobne cięte tez przeze mńie róże i baaardzo się zmęczył
Zana 21:00, 30 mar 2019

Jolanka mój co prawda zwertykulował trawnik, wygrabił, zrobił obiadek, ale to i tak nic w porównaniu do moich władowanych własnoręcznie na ruderową kilkunastu worów z ziemią, kilku z obornikiem i dwóch taczkach kompostu.
A no i standardowo, jak co roku, posprzątał PRZED ogrodzeniem, po całej długości płotu. Jakby w ogrodzie nie było co robić. On ma jakąś obsesję na punkcie porządku na zewnątrz działki, co roku ten sam numer.
asiak 21:03, 30 mar 2019

Na zewnątrz porządek musi być
jolanka 21:07, 30 mar 2019

Porządnicki zewnętrznie, jak w serialu „co ludzie powiedzą”

Kupiliśmy wczoraj wertykulator, ciekawa jestem jak będzie wyglądała wertykulacja 700 mkw trawnika Już się boję. A obiadek był chociaż dobry?
mrokasia 21:10, 30 mar 2019

Mój dziś cały dzień grzebał w elektryce na zewnątrz. Rano musiałam wykopać jedną lawendę by mógł dostać się do puszki. Mnie nie było większą część dnia, bałam się co zastanę po powrocie, bo kopał w kilku miejscach. A tu niespodzianka - nie dość, że chyba skutecznie naprawił uszkodzenie to w dodatku wszystko ładnie zakopał. No, lawendę musiałam sama posadzić . No i niestety, nieco mi zmasakrował jedną hortkę Little Lime - wyłamał jej połowę pędów .
tulucy 21:14, 30 mar 2019

Mój rano był po bułki (przed 6tą, więc mus docenić), potem zrobił duże zakupy domowe. A potem nie narzekał, że na obiad była tylko rybka smażona z surówką. A dziecko narzekało, że kartofelków brak
Helen 21:23, 30 mar 2019

Aniu, o jak lubię oglądać zdjęcia, one faktycznie oddają duszę ogrodu
Widziałam u Ciebie runiankę. Czy jesteś z niej zadowolona, czy jest bardzo ekspansywna? Rozumiem, że ma zadarniać jakąś powierzchnię? Jak szybko się rozrasta? I czy potrzebuje całkowitego cienia czy może być późno zachodnia strona?