Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja glebo terapia

Moja glebo terapia

lutroja 20:59, 16 cze 2017

Kwiaty są jednak piękne, a masz ich dużo
Nowalijka 21:14, 16 cze 2017

Jolu oglądałam Twoje fotki z zapartym tchem. Niesamowite kompozycje w donicach. Pięknie i kolorowo na rabatach. Róże zniewalające. Być może nie pachną ale ja oglądając je czułam ich słodki zapach. Moje dopiero w pączkach.
kerii 21:56, 16 cze 2017

lutroja napisał(a)
Kwiaty są jednak piękne, a masz ich dużo

W porównaniu z innymi dziewczynami to dużo tego nie ma. Tyle co dam rady obrobić, bylinówki są jednak pracochłonne a trawa rośnie jak szalona ) Czasem mam wrażenie, że zanim skończę plewić ostatnią rabatę to na pierwszej już chwaściska się panoszą
kamila66 22:23, 16 cze 2017

kerii napisał(a)
Moja raczkująca bylinówka powoli się zagęszcza

Fajnie wygląda to co jest nad bylinową jest jej dopełnieniem
Aurelllia 22:30, 16 cze 2017

Raczkująca bylinówka piękna jest - wcale na raczkującą nie wygląda Skalniaczek cudny - zawsze nad skalniakami cmokam tak lubię połączenie roslin i kamieni Róże jak ładnie kwitną no i sporo masz jednorocznych w donicach, ja w tym roku musiałam się z jednorocznymi doniczkowymi ograniczyć bo sporo wyjazdów się szykuje i nie miałby kto podlewać
kerii 22:42, 16 cze 2017

Nowalijka napisał(a)
Jolu oglądałam Twoje fotki z zapartym tchem. Niesamowite kompozycje w donicach. Pięknie i kolorowo na rabatach. Róże zniewalające. Być może nie pachną ale ja oglądając je czułam ich słodki zapach. Moje dopiero w pączkach.

Specjalnie jakoś nie pachnie ale co roku dość obficie kwitnie, więc szkoda mi jej likwidować i zmieniać na inną. Niech sobie rośnie i kwitnie. U mnie też prawie wszystkie jeszcze w pączkach dopiero zaczynają ta pnąca tylko taka wyrywna
kerii 23:03, 16 cze 2017

Aurelllia napisał(a)
Raczkująca bylinówka piękna jest - wcale na raczkującą nie wygląda Skalniaczek cudny - zawsze nad skalniakami cmokam tak lubię połączenie roslin i kamieni Róże jak ładnie kwitną no i sporo masz jednorocznych w donicach, ja w tym roku musiałam się z jednorocznymi doniczkowymi ograniczyć bo sporo wyjazdów się szykuje i nie miałby kto podlewać

Ja co roku sobie obiecuję, że ograniczę balkonowe a potem wychodzi jak wychodzi choć w sumie z tych nadprogramowych to tylko ta różowa surfinia jest, nie mogłam się jej oprzeć tak mi się kolorek spodobał
kerii 23:39, 16 cze 2017

Kurcze zna ktoś skuteczny sposób na pozbycie się nornic???

Normalnie wszystkie rabaty mam pod ryte a najgorzej jest tam gdzie kora chodzi się jak po gąbce. Najchętniej bym im jakąś trutkę zaaplikowała ale boje się o moje psiaki że wygrzebią
paulina_ns 07:33, 17 cze 2017

kerii napisał(a)
Kurcze zna ktoś skuteczny sposób na pozbycie się nornic???

Normalnie wszystkie rabaty mam pod ryte a najgorzej jest tam gdzie kora chodzi się jak po gąbce. Najchętniej bym im jakąś trutkę zaaplikowała ale boje się o moje psiaki że wygrzebią

Wspolczuje nornic mi france wiosna wierzbe i trzmieline załatwiły, niestety sposobu nie znam, ale faktycznie trutka przy psach odpada.
wrobelki 10:10, 17 cze 2017

Pęknie u Ciebie i na rabatach i w donicach. Donica w wilcem mnie zachwyca miałam takie robić w tym roku tylko dostałam już duże surfinie i szkoda mi był rozrywać W przyszłym roku już koniecznie muszą być