Mala_Mi
19:35, 25 paź 2013

Aniu...całe życie byłam dys.... ale w moich czasach zaświadczeń nie dawali.. mówili dużo czytaj.. nie będzie i błędów.. czytałam minimum jedna książkę dziennie, jestem molem książkowym (teraz forumowym)...a błędy robię.. chociaż bardzo się staram.. Nauczyłam sie jak sie pisze wyrazy.. i te nieszczęsne ó-u, rz-ż. Ale to małe piwo.. ja przestawiam litery.. w każdym wyrazie... na szczęście Opera ma podkreślanie błędów.. wiec piszę..a potem poprawiam, bo mam podkreślone..
Kultura słowa nakazuje nie robić błędów, ale często jet to ponad nami.. to forum to nie piswonie.. to rozmowa.. i nie ma czasu na gramatykę..
Łączę sie w bólu ortograficznym
Kultura słowa nakazuje nie robić błędów, ale często jet to ponad nami.. to forum to nie piswonie.. to rozmowa.. i nie ma czasu na gramatykę..
Łączę sie w bólu ortograficznym