Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

eVka 21:54, 28 cze 2018

Kasia_CS napisał(a)

no i się wymieniamy - mam od mamy większość rozchodników, host, lawend, te zwykłe jeżówki, liatry, przedwczoraj przyjechały mi łubiny a będą też niebawem siewki naparstnic i żurawka

ja niedługo mamie sprezentuję jakies trawki, wrócą do niej jakieś rozchodniki, ukorzenione patyki hortensji...

Super takie wymianki. Moja mama też czasami coś przyniesie i wsadzi. Ale już coraz rzadziej bo boi się, że zaburzy moją koncepcję rabaty mama.kocha wszelakie kwiaty jednoroczne a ja za nimi nie przepadam.
Kasia_CS 23:15, 28 cze 2018

effka napisał(a)

Super takie wymianki. Moja mama też czasami coś przyniesie i wsadzi. Ale już coraz rzadziej bo boi się, że zaburzy moją koncepcję rabaty mama.kocha wszelakie kwiaty jednoroczne a ja za nimi nie przepadam.

Moja już praktcznie przestała kupować - prędzej dokupuje jakies owocowe drzewka i krzaczki. Predzej ja przy okazji swoich zakupów coś jej dorzucę
Wiolka5_7 07:24, 29 cze 2018

Ja z mamą też obydwie ogrodniczki...ja jej coś dam, ona mi da ....fajnie się wymieniać roślinkami....
Kasia_CS 10:52, 29 cze 2018

Parę migaweczek - Boscobel ma taki zapach, że mogłabym zamknąć we flakonie i używać jako perfumy

Nieprzerwanie tłoczące Kimono

Liriope zawiązały kwiaty

Mam takie poczucie, jakby motyle z całej okolicy przyleciały do mojego ogródka

Secret affair - z lewej - kolor na zywo jeszcze głębszy, z prawej pink double delight
Kasiolaaa 11:23, 29 cze 2018

Wow gdzie kupilas roze kimono jakis czas temu poszukiwalam ją bo slyszalam o niej same superlatywy
anbu 11:27, 29 cze 2018

Kasia_CS napisał(a)

Mam takie poczucie, jakby motyle z całej okolicy przyleciały do mojego ogródka

Bo tak zapewne jest
Ślicznie
Kasia_CS 12:52, 29 cze 2018

Kasiolaaa napisał(a)
Wow gdzie kupilas roze kimono jakis czas temu poszukiwalam ją bo slyszalam o niej same superlatywy

Kasiu, ja tez 2 lata się czaiłam na Kimonki i albo nigdzie nie było, albo dla jednego w sumie taniego krzaczka nie opłacało się kosztów przesyłki 2krotnie wyższych ponosić. Kupowałam u hyżych (hyżowie) goły korzeń wiosną. W końcu znalazłam dla nich miejsce na 3 sztuki Powiem Ci, że wcale nie przyszły jakieś wypasione sadzonki - nawet się bałam, że nic z nich nie będzie jeszcze w tym sezonie, a kwiaty jak widzisz pojawiają się obficie i prawie bez przerwy
Kasia_CS 12:58, 29 cze 2018

anbu napisał(a)

Bo tak zapewne jest
Ślicznie

to pokażę jeszcze jaki nalot miałam przed godziną-trochę inne fruwaki na szybko z telefonu..

W przybliżeniu
Kasya 13:02, 29 cze 2018

No proszę jaka wycieczka
A co one chciały ?
DorKa 13:03, 29 cze 2018

Wyglądaja na kosy. U nie też stadami się zlatują A ile hałasu przy tym No Hickok normalnie