Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Kasia_CS 13:08, 29 cze 2018

Kasya napisał(a)
No proszę jaka wycieczka
A co one chciały ?

no a bilecików wstępu nie okazały

Cośtam owadziego wypatrywały, bo dziobały - na pewno nie nasiona trawy, bo nie sypałam nic dosiewki to chyba w sierpniu dopiero jak nie będzie takich upałów.
jolanka 14:46, 29 cze 2018

No to masz pędraki ale taka ilosc ptaszorów powinna pomóc ich sie pozbyc.
Brzozowadzie... 14:53, 29 cze 2018

Kasia_CS napisał(a)

W Wawie mieszkałaś? no proszę a jakie rejony? Ciekawa jestem na ile ten ogródek będzie dawał radę... bo przecież ziemi nie ma za dużo, a korzeni coraz więcej..

Dziękuję za pochwały :*

Pogranicze Ursusa i Skoroszy. Same dobre wspomnienia mam stamtąd. Ale Wwy nie pokochałam
Zapisałam sobie Boscobel na jesień. Moim wyznacznikiem w doborze róż jest ich zapach, a skoro piszesz, że piękny...Pozdrawiam ciepło.
Kasia_CS 15:03, 29 cze 2018

jolanka napisał(a)
No to masz pędraki ale taka ilosc ptaszorów powinna pomóc ich sie pozbyc.

kurcze Jolu, ale one po raz pierszy od roku taki nalot zrobiły i to dość krótki - kilka minut może... no i nic dużego nie widziałam w dziobach, a pędraki to przecież nie takie mini mini są. Oczywiście jeśli pędraki żarły to na zdrowie im! i niech znowu przyjdą mali czyściciele
Kasia_CS 15:05, 29 cze 2018

DorKa napisał(a)
Wyglądaja na kosy. U nie też stadami się zlatują A ile hałasu przy tym No Hickok normalnie

te na szczęście na mój widok mnie nie zaatakowały
Kasia_CS 15:08, 29 cze 2018

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Pogranicze Ursusa i Skoroszy. Same dobre wspomnienia mam stamtąd. Ale Wwy nie pokochałam
Zapisałam sobie Boscobel na jesień. Moim wyznacznikiem w doborze róż jest ich zapach, a skoro piszesz, że piękny...Pozdrawiam ciepło.

no to spory kawałek ode mnie Dobrze, że wspomnienia dobre Ja się w Wawie urodziłam to inaczej ją odbieram - jak myślę, że mialabym mieszkać gdzieś indziej, to słabo to widzę. Choć jak odwiedzam inne miasta to zazdroszczę im urody tu za dużo betonów. A mimo to nie umiałabym się wynieść - chyba, że do przestronnego ogrodu TUŻ pod Warszawą
malgol 15:09, 29 cze 2018

Wpadłam w odwiedziny...a tu taki długi już staz watku Niestety nie dam rady wszystkiego nadrobić,ale zauważyłam,że jesteś miłośniczką róz.Pooglądam ,które polecasz bo super opisane a ja próbuję się do nich przekonać
Gratuluję Kruszynki Nie wiem jak Ty godzisz pracę w ogrodzie z zajmowaniem się maluszkiemPodziwiam i pozdrawiam
eVka 15:38, 29 cze 2018

Ale miałas fajnych gości ptaszkowych uwielbiam ptaki, szczególnie jak rankiem mnie budzą śpiewem. Zauważyłam, że od kiedy mam ogród a nie tylko ugór, coraz więcej ich do mnie przybywa
Kasiolaaa 16:20, 29 cze 2018

Kasiu bede wiedziala na przyszlosc ze kimono jest ok i dołanczam do listy chciejstw
mirkaka 17:25, 29 cze 2018

Ślicznie Kasiu u Twojej mamy, pewnie jest w moim wieku Nawiasem mówiąc ja też mam córkę Kasię
Ogród ma ogrodowiskowy, może namówisz mamę na założenie wątku? ma się czym pochwalić
Kasiu Twoje różyczki podziwiam, a Ciebie przede wszystkim