Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Kasia_CS 23:18, 07 cze 2017

I czekam na różyczki - obecnie w pąkaach mniej lub bardziej zaawansowanych - Queen of sweden, Goethe, William Shakespeare, Munsted wood, Ascot, Stefanie baronin i jedna NN. A no i Cinderella!

A to już inna kwitnąca wielkokwiatowa, ale NN - kolor w rzeczywistości mniej czerwony, ale nigdy nie potrafię go uchwycić... dlugo trzyma kwiat

iwonkap 11:07, 08 cze 2017

Kasia_CS napisał(a)
T
LO kwitnie!!

jaaaaka śliczna a jak tak nie chce róż
Kasia_CS 11:24, 08 cze 2017

iwonkap napisał(a)

jaaaaka śliczna a jak tak nie chce róż

Mus zmienić niechciejstwo w chciejstwo
iwonkap 11:28, 08 cze 2017

Kasia_CS napisał(a)

Mus zmienić niechciejstwo w chciejstwo

jeszcze muszę dorosnąć chyba do róż I została mi jeszcze połowa rabat do zrobienia a stare pewnie do przerobienia hehe wiec gdzies pewnie się pojawią
Mary 18:34, 08 cze 2017

Kasia_CS napisał(a)

No to prawda - ja ciągle gdzieś mam w głowie, że Kuba jest coraz starszy i nie będzie zawsze takim bąblem i mnie ściska w środku

A co do gości - ja to się bardziej martwie, że sama ze sobą bym nie dała rady, że nieogarnięte, a mam gości Już mega stresa miałam jak była u mnie Mary po Pęchcinie na szybkie oglądnięcie ogródka i przez pobojowisko mieszkaniowe ją przeprowadzałam do ogródka Wstyd jak 150 ! Ale co zrobić na szczęscie Marysia przeżyła wizytę

Kasiu,
Ja przyszłam obejrzeć ogródek, a nie kupować mieszkanie
I bardzo mi się podobało.
Myślę, że brak idealnego porządku najbardziej denerwuje nas we własnym domu.
Ale mam tak jak Ty. Źle się czuję, gdy ktoś przychodzi, a u mnie nieporządek.

Zana 22:40, 08 cze 2017

Ho, ho, ho jakież tu dyskusje się odbyły. Ja się mogę pisać teoretycznie na obie strony Warszawy, bo po prawej mieszkam (ale do perfekcji to mi baaaaaardzo daleko!) a tak uogólniając to na lewo od Wisły mam ogródek. Tak więc piszę się na podwładną Pani Prezes grupy nieperfekcyjnej. Co do dzieci, to Toszka ma świętą, najświętszą rację, niestety kurde! Mój jedynaczek ma trzynaście lat i o Boże, jak to szybko zleciało, taki jest już duży i taka mnie czasami tęsknota ogarnia za tym czasem, kiedy był słodziutkim kilkulatkiem. To się już nie wróci. Oczywiście każdy czas ma swoje piękne strony, teraz jest fajne to, że można z nim fajnie pogadać na różne tematy, ale...

Bałagan i rozgardiasz w domu? No przecież to normalka. Ja już przestałam się zbytnio przejmować.

A wracając do tematu wątkowego, to LO cuuudowna. Czekam na pozostałe u Ciebie, bo u siebie to się nie wiem kiedy doczekam.
Mary 00:21, 09 cze 2017

Anula,
To ja się pogubiłam, bo sądziłam, że mieszkasz po lewej, a rzeźba po prawej.

Zana 00:32, 09 cze 2017

Marysia, masz kurcze całkowitą rację. Czytałam i pisałam szybko, a na szybko zawsze mi się strony mylą. Jak jadę samochodem i eM mi mówi, że skręcamy tu zaraz w prawo, to na bank włączam lewy kierunkowskaz i odwrotnie. Taka wada. I teraz cały mój wpis o kant d...y potłuc, wszystko pomieszałam!
Kasia_CS 07:18, 09 cze 2017

iwonkap napisał(a)

jeszcze muszę dorosnąć chyba do róż I została mi jeszcze połowa rabat do zrobienia a stare pewnie do przerobienia hehe wiec gdzies pewnie się pojawią

No to masz kupę czasu na zastanowienie się, jakie wybrać odmiany róże mega cieszą gdy kwitną...
Kasia_CS 07:24, 09 cze 2017

Mary napisał(a)

Kasiu,
Ja przyszłam obejrzeć ogródek, a nie kupować mieszkanie
I bardzo mi się podobało.
Myślę, że brak idealnego porządku najbardziej denerwuje nas we własnym domu.
Ale mam tak jak Ty. Źle się czuję, gdy ktoś przychodzi, a u mnie nieporządek.

cieszę się, ze się podobało następnym razem jak będziesz pewne uda mi się już co nieco pozmieniać