Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Rytla 12:43, 07 cze 2017

Ech, jak perfekcyjna grupa, to się za nic nie wpasuję.
Makusia 12:55, 07 cze 2017

Kasiu ja w Warszawie bywam służbowo w dwóch sądach- znajomość Warszawy zatem na trasie Centralny- NSA i centralny - SN
Znajomość z okna taksówki Bo jak się wybrałam kiedyś na nogach na Centralny, to niestety okazało się, że szłam w przeciwną stronę
iwonkap 12:57, 07 cze 2017

Makusia napisał(a)
Kasiu ja w Warszawie bywam służbowo w dwóch sądach- znajomość Warszawy zatem na trasie Centralny- NSA i centralny - SN
Znajomość z okna taksówki Bo jak się wybrałam kiedyś na nogach na Centralny, to niestety okazało się, że szłam w przeciwną stronę

zawsze w kierunku Pałacu Kultury na Centralny
Makusia 13:09, 07 cze 2017

iwonkap napisał(a)

zawsze w kierunku Pałacu Kultury na Centralny

No dobra- może szłam po skosie W każdym razie jak w końcu zerknełam na mapę w telefonie i zobaczyłam gdzie w odniesieniu do Centralnego jest ulica, na której się znajduje....
kasja83 13:39, 07 cze 2017

Toszka napisał(a)
Kasiu, dziecko najważniejsze, bo ten czas już nie wróci. Czas z dziećmi trzeba jeść łyżkami... a potem pozostaje tylko czekać na wnuki

A o porządkach... ech, młoda jesteś i nie wiesz, że sprząta się po gościach
Inna sprawa, że jeśli gość zgląda po kątach (i co gorsza - wytyka niedociągnięcia) to nie przyjaciel... to wróg!!!

Ale mądrości Toszka nam tu napisała.Podpisuję się obiema ręcami
Kasia_CS 22:46, 07 cze 2017

Toszka napisał(a)
Kasiu, dziecko najważniejsze, bo ten czas już nie wróci. Czas z dziećmi trzeba jeść łyżkami... a potem pozostaje tylko czekać na wnuki

A o porządkach... ech, młoda jesteś i nie wiesz, że sprząta się po gościach
Inna sprawa, że jeśli gość zgląda po kątach (i co gorsza - wytyka niedociągnięcia) to nie przyjaciel... to wróg!!!

No to prawda - ja ciągle gdzieś mam w głowie, że Kuba jest coraz starszy i nie będzie zawsze takim bąblem i mnie ściska w środku

A co do gości - ja to się bardziej martwie, że sama ze sobą bym nie dała rady, że nieogarnięte, a mam gości Już mega stresa miałam jak była u mnie Mary po Pęchcinie na szybkie oglądnięcie ogródka i przez pobojowisko mieszkaniowe ją przeprowadzałam do ogródka Wstyd jak 150 ! Ale co zrobić na szczęscie Marysia przeżyła wizytę
Kasia_CS 22:49, 07 cze 2017

Rytla napisał(a)
Ech, jak perfekcyjna grupa, to się za nic nie wpasuję.

Kasiu, Ty i tak jesteś poza wszelkimi ramami ze swoją ferajną jesteś swoją własną grupą haha

Albo zróbmy klub nieperfekcyjnych, będę prezesem Tych perfekcyjnych też zapraszam
Kasia_CS 22:51, 07 cze 2017

Makusia, mam znajomą, która jak zamieszkała w Warszawie, to mimo, że juz rok w sumie tu żyła, to każde wyjście "zaczynała" od ul. świętokrzyskiej - bo znała Nieważne, że miała bliżej idąc na wprost - ze świętokrzyskiej czuła się bezpieczniej w terenie
Kasia_CS 23:02, 07 cze 2017

Może bym jakieś nowe foty zapodała..

Nabytek z Pęchcina - bodziszek Rozanne - ponoć kwitnący do zimy niemalże

Lubię te kwiatuszki

Żurawka Lime marmelade kwitnie i po raz pierwszy zobaczę u siebie kwitnącą tawułkę

Nowa hortka - a ja już myślałam, że wewnętrzne kwiatuszki pozostaną kuleczkami, a się porozwijały

Melduję, że perowskia wykopana, zadołowana i będzie czekać spokojnie na nowy dom Są 2 sztuki tej wielkości i jedna się jakaś pojedyncza ukorzeniona gałązka oddzieliła - może ich nie ukatrupię do momentu przekazania
Kasia_CS 23:11, 07 cze 2017

Ta rabata woła o korę i coś się nie mogę zebrać, żeby kupić Zdjęcie z jednej i drugiej "mańki"

Za szałwiami zaplanowana sesleria

LO kwitnie!!

A tu cały krzaczek Louis Odier i potworas New dawn, którego dziś próbowałam jakoś poupinać