Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Mary 22:37, 06 cze 2017

Czy lepsza jest ta perfekcyjna czy ta druga? Oto jest pytanie...

Kasia_CS 22:51, 06 cze 2017

Alicja, Ty z prawej strony Wisły? A mnie się zapamiętało, że lewa jak pytałam się, gdzie jest Wasz ogród

Anka_, witam serdecznie! To chyba z myślą o Tobie będę wykopywać perowskię A co, że prawobrzeżna - zawsze to bliżej, bo ja przecież też

Kasia_CS 22:53, 06 cze 2017

iwonkap grupa warszawska jest pojemna (choć nie tak zintegrowana chyba jeszcze), co tam że mocno zawarszawska jesteś
Kasia_CS 22:55, 06 cze 2017

Marysiu, chyba nie można tego stwierdzić, że coś lepsze/gorsze. Bo zawsze będzie inne, piękne - i to jest siła
Toszka 06:25, 07 cze 2017

O proszę, mała prowokacja i od razu warszawskie ogrody stawiły się na apel
"Lewobrzeżna bardziej wybredna i dążąca do nieosiągalnej perfekcji" - te słowa należy odczytać jako "marudne"Taka mała dyplomacja

Dodam tylko, że dotychczasowym prezesem lewobrzeżnej warszawskiej grupy jest Tessa. Niestety ostatnio bardzo zapracowana i pochłonięta nową częścią ogródka.
Niemniej zloty czarownic u niej to niezapomniane przezycie (zwłaszcza dla jej eMa)
Kasia_CS 07:29, 07 cze 2017

A widzisz Toszko, jakie poruszenie nastąpiło dzieje się Tak sobie myślę, ze może jak będę miała taką możliwość, to może i sama coś zorganizuje, choć u mnie jeszcze nie ma co oglądać ale to w późniejszym terminie wakacyjnym bym obstawiala może do tego czasu mieszkanie odgruzuje, bo taki armageddon przy Kubie, ze nie ma kiedy podstawowych rzeczy zrobić.. cześć rzeczy rozpoczeta w mieszkaniu czeka na dokonczenie tak od ponad roku
Toszka 07:54, 07 cze 2017

Kasiu, dziecko najważniejsze, bo ten czas już nie wróci. Czas z dziećmi trzeba jeść łyżkami... a potem pozostaje tylko czekać na wnuki

A o porządkach... ech, młoda jesteś i nie wiesz, że sprząta się po gościach
Inna sprawa, że jeśli gość zgląda po kątach (i co gorsza - wytyka niedociągnięcia) to nie przyjaciel... to wróg!!!
Makusia 09:16, 07 cze 2017

Melduje się ze Stolicy, co do tego czy w prawego czy z lewego brzegu wiedzy nie posiadam, jednakowoż pozdrawiam
Makao_J 10:14, 07 cze 2017

Jestem i ja - w końcu
Witaj Kasia.
Kasia_CS 11:38, 07 cze 2017

Cześć Dziewczyny Makusia, a Ty się przeprowadziłas z Wawy do tego Piotrkowa, czy przyjechałas retusz z wizytą ?

Aniu, hej hej