Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Kasia_CS 21:43, 07 lip 2021

Helen napisał(a)
Kasia, czy ogród Ani-Kwartet już pokazywałaś?

Jeszcze nie, dopiero będę je dziś wstawiać jak dzieci zasną i je ciut obrobię

Dorii napisał(a)
Zdjęcia wątroby, rozumiem że to rentgenowskie sobie robiłaś
A wizyt w pięknych ogrodach zazdroszczę.

Taaaa, nie wiem co autor miał na myśli, hihihi kocham słownik w tel i jego radosną twórczość

ejjj, a jaki Ty masz boski avek! Jezu, ale mi się marzy hamak, a już przy takim tarasie to miodzio się prezentuje a Ty świetnie wyglądasz!
Dorii 22:05, 07 lip 2021

Dziękuję
Mąż mi takie zdjęcie zrobił. A hamak polecam, tylko większy mógłby być i chyba kupimy drugi dwuosobowy.
ajka 22:41, 07 lip 2021

Ale fajna wycieczka po ogrodach. Trzy naraz? Jak ty dałaś radę

Co do mobilności z dzieckiem, ja przy drugim dziecku zrobiłam się bardzo mobilna, jak odkryłam chustę. Na krótkie wyjście typu sklep, młoda do chusty, podobnie w trudnych warunkach, typu plaża czy łódka. Wózek tylko na dłuższe wyjścia w miasto. W góry nosidło ergonomiczne. Młoda wszędzie jeździła z nami.

Ja mam u siebie hamak dwuosobowy, długo się zastanawiałam nad jego zakupem, bo ze stelażem nie był tani, ale po latach nie żałuję ani złotówki.
Dorii 22:48, 07 lip 2021

A ja nie umiałam chusty używać
Kasia_CS 23:20, 07 lip 2021

Dorii napisał(a)
Dziękuję
Mąż mi takie zdjęcie zrobił. A hamak polecam, tylko większy mógłby być i chyba kupimy drugi dwuosobowy.

Jeszcze kombinuję dzieciom zrobić huśtawki i domek na palach, skoro przedłuża się o te kilka lat czas, jaki warto dzieciom w ogródku zabawowo zaplanować. Wtedy miejsce na hamak tam widzę. Okaże się w czasie

ajka napisał(a)
Ale fajna wycieczka po ogrodach. Trzy naraz? Jak ty dałaś radę

Co do mobilności z dzieckiem, ja przy drugim dziecku zrobiłam się bardzo mobilna, jak odkryłam chustę. Na krótkie wyjście typu sklep, młoda do chusty, podobnie w trudnych warunkach, typu plaża czy łódka. Wózek tylko na dłuższe wyjścia w miasto. W góry nosidło ergonomiczne. Młoda wszędzie jeździła z nami.

Ja mam u siebie hamak dwuosobowy, długo się zastanawiałam nad jego zakupem, bo ze stelażem nie był tani, ale po latach nie żałuję ani złotówki.

Planuje kupić nosidło tula - po raz pierwszy zamierzam czegoś takiego używać, ale wydaje mi się, że będzie to mega ułatwienie własnie w takich "szybkich akcjach"

A zaraz wstawiam Kwartetowy ogród!
Nowa12 23:23, 07 lip 2021

No to wstawiaj szybciutko . Bo to niemały rarytas jest.
Kasia_CS 23:28, 07 lip 2021

Będę leciała po kolei cykania - niestety nie ma tu żadnej konswekwencji, bo u Ani to głowa się ukręca, że nie wiadomo gdzie patrzeć Ciągnie oko 360stopni dookoła... Nijak nie ogarnę tylu zdjęć, żeby stworzyć Wam spójną opowieść ogrodową

No ale pora zaczynać

ajka 23:28, 07 lip 2021

Kasia_CS napisał(a)

Planuje kupić nosidło tula - po raz pierwszy zamierzam czegoś takiego używać, ale wydaje mi się, że będzie to mega ułatwienie własnie w takich "szybkich akcjach"

Żadne nosidło nie zastąpi chusty wiązanej.
Kasia_CS 23:29, 07 lip 2021

Tu mnie zauroczyło zestawienie kolorów żurawki z różą... idealnie mi się zgrywało

Kasia_CS 23:34, 07 lip 2021