Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi

Kasia_CS 23:14, 02 lip 2021

Dragonka napisał(a)
Kasiu, czy Ty nadal masz ten ogród na dachu garażu? dobrze ja pamiętam?? Bo patrząc na zdjęcie z tarasowego lenistwa trudno mi w to uwierzyć jak to wszystko pięknie śmignęło...zatrzymałam się u Ciebie na roku 2019, poźniej dopadła mnie depresja ogrodowa i na O. rzadko bywałam. Zeszłoroczne zestawienie róż widziałam przy okazji jakichś krótkich odwiedzin, przepiękne masz te róże, masz do nich rękę!
Ach! i zdjęcie plażowe i piękne i rozczulające- szkoda,że 20 lat temu nie było takiej mody na sesje.. jak dziewczyny już pisały, raczej się ukrywało brzuszek, a tu jednak można mieć piękne zdjęcie w ciąży.
Korzystaj ze słońca i tego małego raju, który udało Ci się stworzyć!

Tak, to ja i ten sam ogród cieszę się, że ogród zmężniał i udaje trochę taki normalny trochę - a może i bardzo nawet - zasługa tła zapożyczonego z sąsiedniej zachwaszczonej działki, gdzie siewki wszelakiego dobra rozrastają się co roku i robią fajny busz, który też nas osłania mimo wszystko

Dziękuję :* jutro może jeszcze rodzinnie fotkowo pokombinujemy, bo nad morzem dzieci słabo do zdjęć wzpółpracowały
Kasia_CS 23:17, 02 lip 2021

MiluniaB napisał(a)
Kasieńko dziękuję za fotkę Tardajos - piękna jest. Wszystkie Twoje róże cudne i cudnie je pokazujesz. Urzekła mnie jeszcze Princessa Aleksandra od Kent.
Znowu muszę na spokojnie przemyśleć, bo mam miejsce jeszcze tylko na jedną sztukę. Oglądam nieustannie Twoje różane zestawienie - pisałam Ci, że sobie je skopiowałam

Pamiętam jak chodziłam wokół tej róży na targach i udało się ją "wychodzić"

Princess Alexandra w dodatku pięknie pachnie... warta jest zainteresowania, choć trochę musi się w sobie zebrać zanim pędy jej zesztywnieją - dużo osób narzeka na jej wiotkość. U mnie jeden egzeplarz w tym roku mimo podmarznięcia całkiem nienajgorzej sobie radzi i nawet kwiaty nie wiszą jakoś specjalnie tylko prezentują ładnie.

Nie ma dla mnie lepszego rezultatu podjęcia wysiłku zrobienia tego zestawienia jak to, że ktoś z niego korzysta
April 06:28, 03 lip 2021

Śliczna kolekcja różyczek
Kasia_CS 22:35, 03 lip 2021

April napisał(a)
Śliczna kolekcja różyczek

Dziękuję :*

Kilka deszczowych foteczek Dziś w sumie ograniczyłam się do uzbierania masy ślimaków i wyrwania kilku chwastów

mrokasia 09:18, 04 lip 2021

Uroczy masz ten ogród Kasiu . Baaardzo urósł, zagęścił się, dojrzał od mojej ostatniej wizyty. Cieszę się że miałam okazję Cię odwiedzić, dziękuję . No i ta beza...
Kasia_CS 10:01, 04 lip 2021

mrokasia napisał(a)
Uroczy masz ten ogród Kasiu . Baaardzo urósł, zagęścił się, dojrzał od mojej ostatniej wizyty. Cieszę się że miałam okazję Cię odwiedzić, dziękuję . No i ta beza...

Dzięki Kasiula! No i pamiętaj, że zaproszenie aktualne jak tylko będziesz miała ochotę na odskocznię! Dawaj znać
tulucy 15:58, 04 lip 2021

Kasia, pamiętasz, że do Izy i Ani to się obok mła przejeżdża??? Ja jestem dostępna do 14-tej
Makao_J 16:24, 04 lip 2021

Pięknie moja różana królowo.
Kasia_CS 22:20, 04 lip 2021

tulucy napisał(a)
Kasia, pamiętasz, że do Izy i Ani to się obok mła przejeżdża??? Ja jestem dostępna do 14-tej

Haha, a wiesz, że nawet nad tym rozmyslałam? Fajnie byłoby Twoją rewolucję na żywo popodziwiac i zobaczyć te wszystkie róże, których masz mnóstwo... Tylko musiałabym jeszcze wcześniej wpaść niż do Dziewczyn, jeśli by Ci pasowały godziny poranne (np. po 9tej) i trochę jak po ogień, bo muszę się wyrobić też potem na powrót do domu zanim będzie wzmożony ruch- dzieci z placówek odebrać..
Kasia_CS 22:21, 04 lip 2021

Makao_J napisał(a)
Pięknie moja różana królowo.

Buziak, dziękuję!!