Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

AnnaCh 01:58, 06 sie 2016

Ehhhh... Niektórym to dobrze Moje Kanary czekają na mnie dopiero w styczniu
Wypoczywaj spokojnie
Johanka77 08:49, 06 sie 2016

AnnaCh napisał(a)
Ehhhh... Niektórym to dobrze Moje Kanary czekają na mnie dopiero w styczniu
Wypoczywaj spokojnie

Ale w styczniu to dopiero będziemy Ci zazdrościć!
anbu 09:29, 06 sie 2016

Makusia napisał(a)
Dzięki HAniu-pozdrawiam z północnego Cypru

Wypoczywaj Szalona Kobieto
milka666 14:37, 08 sie 2016

Witaj jak mijają wakacje
elka_ 23:40, 11 sie 2016

Cypr- boska plaża i ciepłe morze- wypoczywaj i przywieź nam dużo słońca

Widzę, że czosnki zyskują popularność też zamierzam sadzić
Makusia 11:15, 22 sie 2016

Cześć Dziewczyny! Witam Was po urlopie i odpowiadając gazem na pytanka:
HAniu- Cypr północny naturalnie jest turecki- tu dyskusje są zbędne Ten gorszy, czyli południowy może sobie być grecki

Aniu, oj już zazdroszczę Ci styczniowego urlopu- zazdroszczę wszystkim, którzy jeszcze przed urlopem!

Johanka- no więc właśnie- wszystko dobrze, jak się jest przed, a nie po urlopie. Dłuższe wolne, to dopiero Boże Narodzenie w moim wypadku ;(

Anbu, chyba wypoczęłam- tak sądzę. Bo jak wróciłam, i zobaczyłam co mi urosło przez dwa tygodnie- a dodam, że wyraźnie i niezaprzeczalnie wyrosły chwasty, to mordor ogrodowy- bo to nawet nie pojedyncze rabatki, lecz wszystko- mnie przeraził, ale i ucieszył- co oznacza, że chyba wypoczęłam i nabrałam sił do dalszej walki

Milena, wakacje już niestety wspomnieniem są.....ale udały się wybornie. Tydzień na Cyprze i tydzień w małopolsce w domu rodzinnym. I choć zdjęcia nie oddają piękna okolicy, to wygląda to mniej więcej tak:

Elu widzę, że Cypr znasz, więc zdjęcia są zbędne, zresztą przyznam, że poza jednym wypadem mającym na celu zwiedzanie, z hotelu w zasadzie się nie ruszaliśmy- typowy plażing
W małopolsce natomiast grzyby! O takie to norma

Makusia 11:18, 22 sie 2016

A teraz pytanie/prośba:
jeszcze się nie odkopałam, bo chwasty urosły mi jako jedyne do pasa (w przechowalniku zagłuszyły wręcz rośliny), ale nabyłam w małopolsce śliczną sadzonkę trzmieliny oskrzydlonej compactus.
Od zawsze ją chciałam- taki must have w moim ogrodzie. Widzicie dla niej miejscówkę?
Makusia 11:38, 22 sie 2016

Sylwiu, Asiu, Marzenko, Aniu, Olgo i jeszcze raz HAniu- dziękuję po fakcie, ale Wasze życzenia się spełniły

Dla Was-

AnnaCh 11:44, 22 sie 2016

Te pierwsze miejsca to z domu rodzinnego? Mieszkałaś w takim miejscu i zamiemiłaś na nasze niziny? Musisz bardzo kochać męża
Super, że wypoczęta Szykuj wolne na 17 września, jedziemy do Skierniewic
BasiaLT 11:46, 22 sie 2016

Prawdziwek jak malowany u nas masakrycznie sucho to i grzybów nie było. W weekend ładnie popadało to jest szansa że coś się jednak pojawi. uwielbiam zbierać grzyby