Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Makusia 10:36, 25 sie 2016

JoHanka
Huczy już od tych informacji całe forum Widać, żeś na urlopie była
Ściskam Cię mocno, żeś słowna!
AnnaCh 10:44, 25 sie 2016

Dobra to niedziela, a co do godziny, to się jeszcze zgadamy
W B. już przebrane, wczoraj do jednaj zaszłam i wyszłam z 2 paczkami szafirków. Czekam na Exotic Emperior, Iwka mówiła, że będą później od innego dostawcy
Johanka77 11:36, 25 sie 2016

No ja dużo jeszcze dziś kupiłam.i zamierzam objechać kolejne B
Makusia 15:39, 25 sie 2016

JoHanka
Szlakiem toruńskich B Mam nadzieję, że upolujesz wszytko, co sobie tam wymyśliłaś jako zdobycz/ofiarę/trofeum

Aniu
Ja się przyznam, że kupiłam cebulki w B. jeszcze będąc w małopolsce- tam wybór był ogromny- cztery pudła, z których dosłownie wypadały. Szkoda, że czosnki tylko białe, bo mi bardziej przypadły do gustu niebieskie, ale ceny faktycznie dobre. wszystkiego kupiłam chyba 15 paczek nie mając pojęcia gdzie to posadzę

Toszka optuje za czosnkami na półce między lawendą, więc chyba faktycznie tam wylądują, ale w ogóle nie wiem, czy powinnam te kilka sztuk dużych posadzić w koszyczkach/donicach "w kupie" czy "porozrzucać"? Choć rozrzucać to akurat nie bardzo mam co, bo kupiłam ich chyba 4 sztuki.

Kupiłam tez kilka tulipanów i też bez pomysłu gdzie. Mam jeszcze żółte z zeszłego roku- cebulki wykopałam przy okazji zdzierania darni pod okularową.

Kurde! Dotarło do mnie właśnie, że nic się nie zmieniłam Nadal kupuję impulsywnie

Johanka77 16:30, 25 sie 2016

U mnie same czosnki fioletowe! A biały tylko jeden mam.
Johanka77 16:38, 25 sie 2016

BTW ja dziś w Mazowieckiem. A Toruń oblecę jutro.
natka098 16:40, 25 sie 2016

Też juz jestem po zakupach tulipanowo czosnkowych w B. Kupilam wdzystko w odcieniach fioletu. Jeszcze cos bialego albo rozowego dodac dla ozywienia
roma2 16:44, 25 sie 2016

Przyszłam do mojego ulubionego upierdliwego niedowiarka

Z cyrklem coś działasz, czy wyluzowałaś? Jak wróciłam z urlopu, to w sklepie na B były dwa opakowania tulipanów, jedno opakowanie z szchownicą i jedno z białym czosnkiem . Nie chce mi się ganiać po reszcie sklepów na B. Więc jeśli mi się coś gdzieś po drodze zakupowej napatoczy to kupię. Ale nie mam ciśnienia, bo i rabat uporządkowanych nigdzie nie mam. To i z miejscem diupa.

Bo chaos ciągle u mnie, chaos panuje!
Makusia 20:18, 25 sie 2016

To moje zakupy...
Czosnek Purple Sensation 7 cebulek i Drumstick 15 cebulek kupiłam w O.
Podobają mi się najbardziej.
Narcyzy to moja fanaberia-mam kilka przed ogrodzeniem i niech tam będzie narcyzowy misz-masz

Gdzie to sadzić?
Makusia 20:19, 25 sie 2016