Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

arcobaleno 20:31, 21 cze 2012

Ania - byłaś dziś na Kwiatowej ? Ja teeeeeeeeeeeż Na pierwszy rzut trochę przeraził mnie panujący tam "ład" i ogrom towaru maści różnorakiek, więc jedyne co upolowałam to 3 maleńkie filiżaneczki w kolorze niebieskim, miętowym i żółtym - ze stołu "wszystko za 1 zl" ))) Już moje dziewczynki chlipały z nich herbatkę do kolacji
Ana 20:59, 21 cze 2012

Marta - dzis dla odmiany byłam na Gdańskiej Na kwiatowej w ubieglym tygodniu Ja na Kwiatowej uwielbiam to, że mogę buszowac do woli i dopiero jak jestek gotowa to sama wołam szefową do wyceny - no i lubie się z nią targować troszkę
A dzisiaj to trafiłaś po rozładowaniu towaru, wtedy zawsze największy chaos tam panuje

Aga - tak tak tak, vives mugat bianco - ja musialam je mieć po prostu, szybcutko przekonałam M przy okazji remontu salonu, że wymiana płytek w kuchni jest wręcz niezbędna dla mojej dalszej kuchennej egzystencji Uwielbiam je, minął rok i nic a nic mi się nie znudziły
No no no, z Włochami na codzień Musi być wesoło
Ja pracowałam ze Szwedami - wbrew pozorom wcale nie są chłodni
Hm, tutorial z szycia dachu...podejrzewam, że to będzie czysta improwizacja - jak przy większości moich prac, hihihihi....
Len kupuję na allegro tylko, u nas w sklepach wybór marny, a ceny z kosmosu...a na allegro wybór ogromny i cena miła - płaciłam 16 zl/mb czystego grubego lnu....28mb Jak ja to uszyję??

Diana - kubasy podobne do ikeowych, ale mniejsze i bardziej pękate, tamte są takie smukłe (na zdjęciach obok stoją te różowe z Ikei)....już wiem w czym będę pić moja poranną herbatkę (bo kawki nie mogę )...a różowe są do kakao
AniaK 21:37, 21 cze 2012

Ana to nawet dwa są, no proszę chyba będę musiała odwiedzić.Czy dobrze rozumiem, że Gdańska to też w Stargardzie?
ocia79 21:56, 21 cze 2012

Ana ja tez chce takie kubki!

U nas az takich skarbow nie ma w Grateksach
Diana 21:57, 21 cze 2012

Aniu a jak ty się czujesz? jutro aktualne?
malwes 22:04, 21 cze 2012

Ana, kubeczki super - a inspiracja z baldachimem....inspirująca....
Ale Wam fajnie, że możecie się spotkać!
monteverde 22:18, 21 cze 2012

Ana wiesz czytałam Twój wątek od początku coś mi nie pasowało z tym Twoim awatarkiem, ale już zakapowałam jak Twój kręgosłup?
Ana 22:26, 21 cze 2012

Aniu - Monteverde - aktualnie z kręgosłupem daję radę, coś tam pobolewa, ale nie jest źle..natomiast zaraz oszaleję z moimi nerkami i pęcherzem, mam silne zapalenie, a dopiero rano mogę zacząć brać antybiotyk, buuuu.....jak to booooli nockę mam z głowy...

Diana - a mogę dać Ci znać rano , bo nie wiem jak będzie wyglądała nocka ? na razie trochę spanikowałam, bo dołączyły nowe objawy,a z samego rana (po 8) muszę pojechać do laboratorium. ale jesli tylko będę w stanie prowadzić to przyjadę Rankami czuję się duuużo lepiej....

Ocia, na pewno sa Trzeba dobrze poszukać

Aniu, Gdanska w Stargardzie I jeszcze za dworcem kolejowym na towarowej sa dwa - duży komis meblowy i maly komis z pierdółkami
monteverde 22:30, 21 cze 2012

Miałam tak przed spotkaniem u Danusi, pierwszy raz w życiu, ale wystarczył Furagin, miałam antybiotyk ale nie musiałam brać na szczęście
Ana 22:33, 21 cze 2012

A ja nie dostałam furaginu niestety...no ale wyniki mam złe, dużo bakterii, dlatego rano gonię na posiew...póki co piję piję i piję wodę z cytryną...a to boli i boli i boli...

wracam do M na końcówkę meczu