Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Sebek 20:47, 08 lip 2011

Czy ja wiem czy miskant by przeszkadzał. U mnie cały czas huśtawka ociera się o rosnące za nią tuje - nim im nie jest i nigdy się nie ułamały
Ana 20:54, 08 lip 2011

Danusiu - no drzewo będzie za blisko, zwłaszcza, że dzieciaki często w tamtą stronę zeskakują - muszę się kierować przede wszystkim ich bezpieczeństwem...
kaisog1 22:13, 08 lip 2011

Ana napisał(a)
Sebciu, no fajne rozwiązanie dla taty, gorzej z dzieciakami Kamyk pod huśtawką teraz nie wchodzi w grę - patrząc na akrobacje i pomysły starszej pociechy i ilość upadków przy okazji to tam musi być trawa lub coś równie miękkiego. (zwłaszcza, że niedługo do harców dołączy Anton) Może jak dzieciaki podrosną to wtedy wskoczy tam żwirek...
ale pomysł z trawą w rogu jest ok

Jak napiszę to co mam napisac to powiesz, że zwariowałam ale może..... kup sztuczną trawę. Teraz są takie, że nie rozpoznasz, czy żywa czy sztuczna
Ana 22:32, 08 lip 2011

Hehehe, Gosia, a z ciekawości zaraz polecę na allegro i poszukam
kaisog1 22:34, 08 lip 2011

Ana wiem nawet, że są takie z dlugim włosem dociążane piaskiem i czyms tam jeszcze.... nie wiedziałam, że to taka "kosmiczna" technologia ta trawa hahahha
Syla 22:41, 08 lip 2011

Poza trawą sztuczną są również takie puzzle do układania ze specjalną pianką. Nowoczesne place zabaw stosują taką technologię . One są w różnych kolorach , zielonym także Ja u siebie na plac zabaw na którym również będzie stał basen w okresie letnim kładę trawę sztuczną Właśnie oczekuję ekipy w tym temacie .
Sebek 22:43, 08 lip 2011

O - jesteś
Nie no normalnie jakich ja się tu rzeczy dowiaduję
Ana 23:06, 08 lip 2011

Syla napisał(a)
Poza trawą sztuczną są również takie puzzle do układania ze specjalną pianką. Nowoczesne place zabaw stosują taką technologię . One są w różnych kolorach , zielonym także Ja u siebie na plac zabaw na którym również będzie stał basen w okresie letnim kładę trawę sztuczną Właśnie oczekuję ekipy w tym temacie .

Syla - ta pianka to tartan właśnie (jesli o tym samym myślimy), no ale to dość droga zabawa...

Zaintrygowaliście mnie z tą sztuczną trawą, serio

Dziś pomierzyłam rabatę pod oknami i zmieszczą mi się dwie annabelki i 1 limelight w odstępach 1-metrowych Jutro na zakuuuupy
Syla 23:43, 08 lip 2011

Ana napisał(a)

Syla - ta pianka to tartan właśnie (jesli o tym samym myślimy), no ale to dość droga zabawa...

Zaintrygowaliście mnie z tą sztuczną trawą, serio

Dziś pomierzyłam rabatę pod oknami i zmieszczą mi się dwie annabelki i 1 limelight w odstępach 1-metrowych Jutro na zakuuuupy

Może o tym samym , nazwy nie pamiętałam. Ostatnio mój Kuba bawił się na takim mięciutkim placu zabaw. Nie znam ceny, ale u siebie kładę sztuczną trawę.
Ana 23:46, 08 lip 2011

Tak, to na pewno tartan - bo teraz większość placów zaba go stosuje...podobne nawierzchnie tyle że lane po calości są na bieżniach...

Pogadam z M o tej trawie, choć już widzę jego minę

A w tym rogu za huśtawką byś coś sadziła Syla??