Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Ana 10:03, 11 lip 2011

Jolu dziękuję Mam nadzieję, że uda nam się spotkać (się wprosiłam)! Ja też do Ciebie codziennie zaglądam

Poduchy pokażę pokażę, mam nadzieję szybko je skończyć, tylko właśnie się zorientowałam, że tasiemki bawełnianej do troczków nie kupiłam Więc dziś tylko będę wycinać, a za szycie wezmę się po zakupach...
Gardenarium 10:08, 11 lip 2011

Są te kobitki zorganizowane

Instagram Ogrodowiska
Ana 10:13, 11 lip 2011

anula_wn napisał(a)
ależ Ty pracuś Jesteś
mąż to ma z Tobą jak w raju! ogródek zadbany, dzieciaki diopieszczone i jeszcze ciasteczka pieczesz... ach!

Anula, no jemu to powiedz Nieee, no mam swoje za uszami i są prace, do których wyraźnie nia mam ciągot (jak pranie i prasowanie)

A że sąsiadka obdarowała mnie wczoraj wielką skrzynią sciętych kwiatów lawendy (jak one pachną!) to wkrótce zaproszę na ciasteczka lawendowe!! w sam raz do zeszlorocznej lawendowej nalewki
Będą też mydełka, saszetki do szaf, pachnidełka do łazienek...ja KOCHAM lawendę
jotka 10:23, 11 lip 2011

Ana napisał(a)
Jolu dziękuję Mam nadzieję, że uda nam się spotkać (się wprosiłam)! Ja też do Ciebie codziennie zaglądam

Poduchy pokażę pokażę, mam nadzieję szybko je skończyć, tylko właśnie się zorientowałam, że tasiemki bawełnianej do troczków nie kupiłam Więc dziś tylko będę wycinać, a za szycie wezmę się po zakupach...

Wyprzedziłaś mnie - nie zdążyłam Cię zaprosić, bo jeszcze spotkanie z Hania w na etapie obgadywania )

Jak przyjedziesz to pokażę Ci jakie ja "wyściełki" na krzesła działkowe kiedyś uszyłam
anula_wn 10:28, 11 lip 2011

lawendę też lubię zaplanowałam już duuuużo na planowanej rabacie pod domem
ale i tak hylę czoła! masz pomysły, Jesteś niesamowita! a wiesz pranie czy prasowanie to takie...pospolite i nierozwijające jest
Ana 10:34, 11 lip 2011

anula_wn napisał(a)
a wiesz pranie czy prasowanie to takie...pospolite i nierozwijające jest

No właśnie też wychdzę z tego założenia, tylko nie wiedzieć czemu mąż czasem tak pospolicie narzeka, że nie ma co na ... włozyć

Jolu - inspiracje mile widziane, pokaż poduchy!!
anula_wn 10:36, 11 lip 2011

hehe, ja wyszkoliłam męża i sam (a co) prasuje ! w końcu bez przesady my i tak duuużo więcej ograniamy! moje rzeczy jednak prasuję sama (bo albo nie doprasuje albo spali)
Matka 11:23, 11 lip 2011

Ana napisał(a)

ależ Ty pracuś Jesteś
mąż to ma z Tobą jak w raju! ogródek zadbany, dzieciaki diopieszczone i jeszcze ciasteczka pieczesz... ach!

Anula, no jemu to powiedz Nieee, no mam swoje za uszami i są prace, do których wyraźnie nia mam ciągot (jak pranie i prasowanie)

A że sąsiadka obdarowała mnie wczoraj wielką skrzynią sciętych kwiatów lawendy (jak one pachną!) to wkrótce zaproszę na ciasteczka lawendowe!! w sam raz do zeszlorocznej lawendowej nalewki
Będą też mydełka, saszetki do szaf, pachnidełka do łazienek...ja KOCHAM lawendę

Ana, to nam to wszystko pokaż bo jak moja urośnie to i ja takie cuda porobić chcę

ZDRÓWKA życzę!my juz na prostej, tego i Wam życzęnie ma to jak zdrowy człeka przede wszystkim dzieci
Sebek 11:48, 11 lip 2011

Ciasteczka lawendowe ? Brzmi kusząco
monteverde 11:54, 11 lip 2011

ja kwiat lawendy wrzucam do cukru, mam oddzielny słoik i potem dodaję do sernika,