Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

eVka 22:11, 31 paź 2019

Ale już trawniczek urósł, śliczny dywanik będzie w przyszły roku.

Trzymam kciuki i przesyłam pozytywne myśli
galgAsia 19:12, 01 lis 2019

Asiu, ślę dobre myśli i mocno trzymam kciuki Operacje też dla ludzi i mają sens. Trzymaj się, bądź dzielna
Monia81 19:29, 01 lis 2019

Zana napisał(a)
Ja bym była za tym Princeton Gold, jego jasne liście ładnie kontrastowałyby z zielenią liści brzóz i zielenią sosen.

Mam go i bardzo go lubię. U mnie też rośnie na patelni i jak na drugi sezon, nie widziałam, żeby go przypalało słoneczko...tak jak to Ewcia napisała ma stabilny ten kolorek przez cały sezon, może gdzieś ta żółć się troszkę w tej zieleni pokazuje, ale jest śliczny Asieńko trzymam mocno kciuki... buziaczki
Margerytka40 20:33, 01 lis 2019

effka napisał(a)
Ale już trawniczek urósł, śliczny dywanik będzie w przyszły roku.

Trzymam kciuki i przesyłam pozytywne myśli

No, już taki fajny, zieloniutki. Na fotkach nie widać działalności kreta ale trzeba będzie wiosną trochę podosiewać bo dziadyga przekopał. Dziękuję
Margerytka40 20:39, 01 lis 2019

galgAsia napisał(a)
Asiu, ślę dobre myśli i mocno trzymam kciuki Operacje też dla ludzi i mają sens. Trzymaj się, bądź dzielna

Chyba jestem dzielna, z resztą teraz już mi łatwiej jak wiem coś więcej. Po fatalnym początku mimo wszystko może nie będzie aż tak strasznie. Mam trochę żal do lekarki, która zmroziła mnie takimi wiadomościami nie do końca sprawdzonymi, chyba nie tak powinno się postępować. Nic, najważniejsze, że nie jest tak źle jak prorokowała
Margerytka40 20:42, 01 lis 2019

Monia81 napisał(a)

Mam go i bardzo go lubię. U mnie też rośnie na patelni i jak na drugi sezon, nie widziałam, żeby go przypalało słoneczko...tak jak to Ewcia napisała ma stabilny ten kolorek przez cały sezon, może gdzieś ta żółć się troszkę w tej zieleni pokazuje, ale jest śliczny Asieńko trzymam mocno kciuki... buziaczki

Chyba go u Ciebie znalazłam na fotkach. Kupowałaś szczepiony? Dziękuję kochana
Ania111 20:45, 01 lis 2019

Margerytka40 napisał(a)
Dawno nie pokazywałam mojego nowego kawałka trawnika

Asiu.

Jak ten kret śmiał nadrobić takich szkód.
Monia81 20:46, 01 lis 2019

Margerytka40 napisał(a)

Chyba go u Ciebie znalazłam na fotkach. Kupowałaś szczepiony? Dziękuję kochana

Tak kupowałam szczepiony na wysokości 1,80 metra, jest posadzony przy wędzarni, na klonowej buziaki
Margerytka40 21:04, 01 lis 2019

Ania111 napisał(a)

Asiu.

Jak ten kret śmiał nadrobić takich szkód.

Poczuł świeżą, glęboko wzbogaconą glebę i ryje ciort a ja nie mam kiedy bawić się z nim w chowanego
Margerytka40 21:04, 01 lis 2019

Monia81 napisał(a)

Tak kupowałam szczepiony na wysokości 1,80 metra, jest posadzony przy wędzarni, na klonowej buziaki

Tak prawie jestem zdecydowana