Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Margerytka40 11:08, 02 lis 2019

Ania111 napisał(a)

A tak powiem Ci w tajemnicy

Boję się kretów .

No coś ty?! , one są w sumie milusie, mają takie fajne lśniące futerka
galgAsia 11:17, 02 lis 2019

Margerytka40 napisał(a)

Ma, na pewno tylko przeżycia, myśli jakie wtedy się ma, nieprzespane noce, stres, to już nie jest fajne

Ale to właśnie na tym polega - że trzeba stanąć z problemem twarzą w twarz, zmienić myślenie, zacząć w ogóle o tym myśleć - to ma być taki baaardzo solidny kopniak
Ale już dosyć o tym Ważne, że podziałało. I już nie nosisz tego kamola na piersi.
sylwia_slomc... 11:55, 02 lis 2019

Margerytka40 napisał(a)

Tak myślę, że niczego nigdy nie można być pewnym bo to nasze życie jak z cieniutkiego szkła ale gdyby usiąść tylko i czekać to jaki w tym sens? Ja jestem optymistką z krwi i kości więc zawsze wierzę, że będzie dobrze. Dziękuję
To tak jak mój syn, tacy ludzie długo żyjąBędzie dobrze
Ania111 13:14, 02 lis 2019

Margerytka40 napisał(a)

No coś ty?! , one są w sumie milusie, mają takie fajne lśniące futerka

Wiem ,Że są milutkie
Ale jakoś nie przepadam za sobą hihihi

Jak na ogrodniczke przystalo
Nie lubimy się też z robaczkami ogrodowymi
I pająkami .
Wszystkimi co mają więcej niż 2 nóżki

Wiolka5_7 14:09, 02 lis 2019

Nie wiedziałam,że masz brzozy z dereniami uwielbiam to połączenie i tego pina z cisami...
Margerytka40 18:56, 02 lis 2019

galgAsia napisał(a)

Ale to właśnie na tym polega - że trzeba stanąć z problemem twarzą w twarz, zmienić myślenie, zacząć w ogóle o tym myśleć - to ma być taki baaardzo solidny kopniak
Ale już dosyć o tym Ważne, że podziałało. I już nie nosisz tego kamola na piersi.

To prawda
Margerytka40 18:57, 02 lis 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
To tak jak mój syn, tacy ludzie długo żyjąBędzie dobrze

Tak? To nie wiedziałam. Będzie, musi
Margerytka40 18:58, 02 lis 2019

Ania111 napisał(a)

Wiem ,Że są milutkie
Ale jakoś nie przepadam za sobą hihihi

Jak na ogrodniczke przystalo
Nie lubimy się też z robaczkami ogrodowymi
I pająkami .
Wszystkimi co mają więcej niż 2 nóżki

Margerytka40 19:04, 02 lis 2019

Wiolka5_7 napisał(a)
Nie wiedziałam,że masz brzozy z dereniami uwielbiam to połączenie i tego pina z cisami...

To taki pin do którego mam słabość. Mam derenie po całości tego ogrodzenia sąsiadującego z ulicą więc na fragmencie za brzozami. Tyle, że to d. Sibrica więc przez większość sezonu nie są bardzo widoczne (moje tym bardziej bo dopiero nabierają masy). Jesień i zima za to należy do nich. Chcę tam las czerwonych gałązek. Marzy mi się też parę tych cieniutkich cisków
Wiolka5_7 21:15, 02 lis 2019

Margerytka40 napisał(a)

To taki pin do którego mam słabość. Mam derenie po całości tego ogrodzenia sąsiadującego z ulicą więc na fragmencie za brzozami. Tyle, że to d. Sibrica więc przez większość sezonu nie są bardzo widoczne (moje tym bardziej bo dopiero nabierają masy). Jesień i zima za to należy do nich. Chcę tam las czerwonych gałązek. Marzy mi się też parę tych cieniutkich cisków

Ja też
Tak pamiętam,że wymieniałaś te derenie na prawdziwe Sibrici
Gałązki czerwone też uwielbiam i do tego białe pnie brzóz no i ciski też pasują