Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

jolanka 19:56, 31 paź 2019

Tfu, tfu przez lewe ramię. Na pewno będzie wszystko dobrze Smutne myśli odpędzamy, wesołe zapraszamy
Ja tez się wybieram w Twoje strony
sylwia_slomc... 20:03, 31 paź 2019

Pamiętasz jak zakładałam ogród i sadząc maleńkie roślinki pisałam, że chciałabym dożyć tego ogrodu jak wydorośleje??? Dojrzewa, dożyłam i mam nadzieję doczekam dorosłych drzew. Czego i Tobie życzę, będzie dobrze, trzeba znaleźć w sobie siłę, która ma moc uzdrawiania. Organizm ludzki jest do tego zdolny tylko nie wolno się poddawać Trzymam kciuki i jestem z Tobą.
mrokasia 20:08, 31 paź 2019

jolanka napisał(a)
Tfu, tfu przez lewe ramię. Na pewno będzie wszystko dobrze Smutne myśli odpędzamy, wesołe zapraszamy

Aśka, szykuj się! Zrobimy Ci nalot!
Zana 20:09, 31 paź 2019

Asiu, MUSI być dobrze! Ja się dołączam do wycieczki w przyszłym roku.

Trawniczek i przyległości pięknie się prezentują. Jakże ja Ci pozytywnie zazdroszczę tego rozmachu na rabatach, super
Margerytka40 20:33, 31 paź 2019

jolanka napisał(a)

Tak jest, jestem dobrej myśli tym bardziej, że wczoraj dostałam dużą nadzieję

Joluś w takim razie zapraszam gorąco, jeszcze średnio jest co oglądać ale i tak przez ten sezon duży postęp. Przynajmniej widać gdzie rabata a gdzie trawnik
Margerytka40 20:39, 31 paź 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Pamiętasz jak zakładałam ogród i sadząc maleńkie roślinki pisałam, że chciałabym dożyć tego ogrodu jak wydorośleje??? Dojrzewa, dożyłam i mam nadzieję doczekam dorosłych drzew. Czego i Tobie życzę, będzie dobrze, trzeba znaleźć w sobie siłę, która ma moc uzdrawiania. Organizm ludzki jest do tego zdolny tylko nie wolno się poddawać Trzymam kciuki i jestem z Tobą.

Tak myślę, że niczego nigdy nie można być pewnym bo to nasze życie jak z cieniutkiego szkła ale gdyby usiąść tylko i czekać to jaki w tym sens? Ja jestem optymistką z krwi i kości więc zawsze wierzę, że będzie dobrze. Dziękuję
Margerytka40 20:42, 31 paź 2019

mrokasia napisał(a)

Aśka, szykuj się! Zrobimy Ci nalot!

Zmówiłyście się czy co. A niech tam, zapraszam do mojego burdello, muszę M powiedzieć niech się z altaną spręża
Magleska 20:49, 31 paź 2019

Asia ale już masz ślicznie i trawniczek młodziutki rośnie

obejrzałam z każdej strony ten wałkowany kawałek i ja chyba dałabym tam 3 ładne choinki duże( serby ,albo jakieś inne pięknoty szlachetne -obok wszędzie jest na co patrzeć ,to może tu tak bezobsługowo ,spokojnie ….pod spodem paprocie i coś tam jeszcze …..ech nie znam się ,ale wyrażam swoje zdanie
Margerytka40 20:53, 31 paź 2019

Zana napisał(a)
Asiu, MUSI być dobrze! Ja się dołączam do wycieczki w przyszłym roku.

Trawniczek i przyległości pięknie się prezentują. Jakże ja Ci pozytywnie zazdroszczę tego rozmachu na rabatach, super

Anulka dziękuję bardzo. Musi być dobrze
Wiesz ten rozmach to jednocześnie też spore wyzwanie.

Anulka oczywiście zapraszam. Ale mi niespodziankę zrobiłyście
Margerytka40 20:57, 31 paź 2019

Magleska napisał(a)
Asia ale już masz ślicznie i trawniczek młodziutki rośnie

obejrzałam z każdej strony ten wałkowany kawałek i ja chyba dałabym tam 3 ładne choinki duże( serby ,albo jakieś inne pięknoty szlachetne -obok wszędzie jest na co patrzeć ,to może tu tak bezobsługowo ,spokojnie ….pod spodem paprocie i coś tam jeszcze …..ech nie znam się ,ale wyrażam swoje zdanie

Tak myślałam na przyszłość jakby te sosny nie przetrwały dać tam właśnie takie iglaste. A może już teraz między sosny? Muszę pomyśleć