Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Kawa 08:29, 22 cze 2020

o mamo Asiu ale pięknie!!
cudnie masz a rózanka powala rondo, ciurkadło!! mistrzostwo!
mrokasia 08:43, 22 cze 2020

Asiu, od dawna chciałam obejrzeć Twój ogród i bardzo się cieszę, że wreszcie było to możliwe . Baaaardzo mi się podoba to co do tej pory stworzyłaś - rondo jest niesamowite, boskie! Różanka w pomarańczu i fiolecie (dosadż tam tych cisów ), rabata z dereniami przy drodze i wszystkie pozostałe świetne. Ciurkadełko rewelacja! Podziwiam Twoją konsekwencję i ilość włożonej pracy. Sporo jeszcze przed Tobą ale już teraz można z ogromną przyjemnością i zazdrością oglądać Twój ogród .
deszczowymaj 18:13, 22 cze 2020

makadamia napisał(a)
różanka - cudownie dobrane kolory

Zatkało mnie jest tak pięknie że cho cho ach i och Różanka boska i te kolory miodzio
Magleska 19:36, 22 cze 2020

Asia dobrze ,że dziewczyny Cię odwiedziły -tyle fotek -cudownie masz
bardzo pięknie -nie mogę się napatrzeć
Buziaki
Margerytka40 20:00, 22 cze 2020

makadamia napisał(a)
Asiu - naprawdę kawał znakomitej roboty zrobiliście! Gratulacje!

Asiu to ja bardzo Wam dziękuję za odwiedziny. Sesja zdjęciowa całkiem fajnie chyba wyszła mimo niesprzyjających warunków. Cieszę się teraz, że odważyłam się, nie uległam wewnętrznym oporom. Wiesz, że jeszcze rano miałam ochotę zadzwonić i odwołać spotkanie? . Na szczęście to nie w moim stylu. Miło mi było Was poznać i dziękuję, że "nie widziałyście" tego, co jeszcze do oglądania się nie nadaje
Margerytka40 20:11, 22 cze 2020

mrokasia napisał(a)
Asiu, od dawna chciałam obejrzeć Twój ogród i bardzo się cieszę, że wreszcie było to możliwe . Baaaardzo mi się podoba to co do tej pory stworzyłaś - rondo jest niesamowite, boskie! Różanka w pomarańczu i fiolecie (dosadż tam tych cisów ), rabata z dereniami przy drodze i wszystkie pozostałe świetne. Ciurkadełko rewelacja! Podziwiam Twoją konsekwencję i ilość włożonej pracy. Sporo jeszcze przed Tobą ale już teraz można z ogromną przyjemnością i zazdrością oglądać Twój ogród .

Kasiu ja się cieszę, że znalazłyście coś do obejrzenia u mnie w ogóle. To chyba tak już jest, że u siebie widzi się to, co jeszcze kłuje w ocxy. Boszszsz jaką ja miałam tremę przed Waszym przyjazdem
Cisy na różankę dosadzę na bank, chodziło mi to po głowie a teraz to już pewna jestem, że to dobry pomysł. Dzięki za pomysł na ścieżkę na kwaśnej i w ogóle super, że przyjechałyście
Margerytka40 20:30, 22 cze 2020

GorAna napisał(a)

Asiu widzę, że mamy podobne kolory róż
Wspaniałe połączenie z szałwią, ja na to nie wpadłam. chyba pozwolę sobie zgapić
Cała reszta....czapki z głów!
To nie ogród w remoncie, tylko rewolucja ogrodowa

Aniu jeśli tylko Ci się podoba zgapiaj do woli. Ciekawa jestem tej różanki za dwa, trzy lata. Teraz jeszcze trochę zachwiane proporcje róż i bylin ale co tam, będę nie skromna, mnie też się podoba. Nie przypuszczałam, że to wyjdzie tak fajnie. W czasie projektowania tego miejsca wcale nie miałam ochoty na różankęDziękuję Ci Aniu za miłe słowa
Margerytka40 20:42, 22 cze 2020

Aggaa napisał(a)
Asia nie myślałam, że kiedyś to powiem bo generalnie za różami nie przepadam i za połaczeniem fioletu z pomarańczem... A Ty je tak pięknie połączyłaś te kolory, wplotłaś odrobinę czerwieni i różu , że aż na głos westchnęłam... Dżizas ale pięknie !!

Wyobraź sobie, że ja też w zasadzie nie przepadam, nie przepadałam za różami a jeśli już to tylko te barwy wchodziły w grę. Trochę miałam opory, jak to wyjdzie bo to ni stąd ni zowąd takie barwy dające po oczach. Jak to będzie grało z resztą ogrodu, bardziej stonowaną. Chyba jest dobrze
Margerytka40 20:47, 22 cze 2020

Mirka napisał(a)
Asia innym okiem ogród wygląda zupełnie inaczej tzn. mega pięknie szacun wielki za twoją i ema twojego pracę. Ciurkadełko superanckie ci wyszło gratuluję

Dziękuję Mirko. Pracy moc za nami(boszszsz jak sobie przypomnę jałowce, pokłady betonu itp) ale co tam, było warto! Teraz to tylko jeszcze dodatkowo nas motywuje
Margerytka40 20:57, 22 cze 2020

Kawa napisał(a)
o mamo Asiu ale pięknie!!
cudnie masz a rózanka powala rondo, ciurkadło!! mistrzostwo!

Kamilka dziękuję kochana. Dostałam chyba nowy zastrzyk energii dzięki tym wszystkim pochwałom. Będę ryć dalej