Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Margerytka40 07:41, 30 sty 2021

Roocika napisał(a)
Asia, ładne rodki wybrałaś
Obejrzałam Twój cały wątek Ogród po remoncie prezentuje się przepięknie
Bardzo Cię podziwiam za tą determinację, umiejętności w zestawieniach i konsekwencję, po cichu zazdroszczę

Do tego po remoncie kilku rabat jeszcze brakuje. Cieszy to, co już udało się zrobić i teraz jest to taki popychacz do kolejnych działań. Nie marzył mi się nigdy katalogowy ogród, pewnie nigdy takiego nie osiągnę, nie ten przedział cenowy. Dziękuję Asiu za miłe słowa. Mimo, że każdy z nas tworzy ogród dla siebie to zawsze przyjemnie jak ktoś pochwali i doceni
Margerytka40 08:00, 30 sty 2021

Kasya napisał(a)

Nie podpisane ?

Kasiu
Catawbiense Grandiflorum
Purpureum Grandiflorum
Azurro
Calsap
anabuko1 08:01, 30 sty 2021

Margerytka40 napisał(a)
To mój zestaw

Przepiękne.
I jakie okazałe . duże.
Ile latek już mają ?
Margerytka40 08:08, 30 sty 2021

April napisał(a)
A jakie odmiany Rodków. Widzę Calsap, Catawbiense Grandiflorum, chyba Helsinki?

Ja też mam taką kolorystykę. Calsapy mam z Marcelem Menardem, a obok fioleciki.
Będzie pięknie

Tak to Purpureum Grandiflorum i Calsap a prócz nich Catawbiense Grandiflorum i Azurro. Te kolory mi w duszy grają. W ogrodzie też dużo ich
Margerytka40 08:09, 30 sty 2021

anabuko1 napisał(a)

Przepiękne.
I jakie okazałe . duże.
Ile latek już mają ?

Aniu one niestety nie moje
Mirka 22:06, 30 sty 2021

Asiu czy ty robiłaś może zakupy w Bergenii?
Margerytka40 22:19, 30 sty 2021

Mirka napisał(a)
Asiu czy ty robiłaś może zakupy w Bergenii?

Coś tam chyba kupowałam ale teraz nie pamiętam. Pewnie było bez szału ale też bez rozczarowań
Agatorek 10:57, 31 sty 2021

Margerytka40 napisał(a)

Do tego po remoncie kilku rabat jeszcze brakuje. Cieszy to, co już udało się zrobić i teraz jest to taki popychacz do kolejnych działań. Nie marzył mi się nigdy katalogowy ogród, pewnie nigdy takiego nie osiągnę, nie ten przedział cenowy. Dziękuję Asiu za miłe słowa. Mimo, że każdy z nas tworzy ogród dla siebie to zawsze przyjemnie jak ktoś pochwali i doceni

Mogę się tylko pod tym podpisać .

A pamiętasz może ile metrów kwadratowych musiałaś przekopać? Wydawało się to nierealne, prawda? (przynajmniej ja tak mam, jak patrzę na to pole u siebie).
Kasya 11:15, 31 sty 2021

Margerytka40 napisał(a)

Kasiu
Catawbiense Grandiflorum
Purpureum Grandiflorum
Azurro
Calsap

C.Grandiflorum to mój ulubiony bo „żelazny” rosnie szybko do góry
Purpureum nie znam ale pewnie tez fajny
Calsap rosnie bardziej na szerokosc
Tak przynajmniej u mnie
Margerytka40 11:57, 31 sty 2021

Agatorek napisał(a)

Mogę się tylko pod tym podpisać .

A pamiętasz może ile metrów kwadratowych musiałaś przekopać? Wydawało się to nierealne, prawda? (przynajmniej ja tak mam, jak patrzę na to pole u siebie).

Wiesz co nigdy nie liczyłam tych metrów ale duuużo. Może kiedyś to zliczę. Na początku nie myślałam o tych powierzchniach, ważniejsze było by już zrobić, by coś cieszyło. Teraz chyba już bardziej jak patrzę na powierzchnię do przerobienia to mnie lekko przeraża ale to póki nie zacznę. Później już siłą rozpędu idzie.