Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Margerytka40 22:10, 10 maj 2017

AnkaK napisał(a)
Podglądam zakupy trawkowe. Miskant, a raczej źdźbło miskantowe rzeczywiście mikre. W Jordanowie miskanty chyba po 12 zł są, gdybyś takie podzieliła to sadzonka po 6 zł wychodzi, ale na pewno więcej niż jedno źdźbło by miały.
Co do tulipanów zgadzam się z Bogdzią - przemyśl, bo wiosną każdy kolor cieszy. A areał do obsadzenia przecież masz ☺

Ściągnęłam Cię chyba myślami . Właśnie miałam wpaść do Cię i spytać co tam tak cicho.
Widzisz jaka dooopa ze mnie. Szukam po świecie a mam pod nosem . Koniecznie muszę się tam w końcu wybrać. Po komunii chyba zajrzę zobaczyć doorenbosy i może derenie na żywopłot.
Tulipki na razie zostaną,może je gdzieś wcisnę. W sumie wiosną czerwony i żółty nie jest zły
AnkaK 22:17, 10 maj 2017

A kopię sobie zgodnie z planem póki co ☺ w tym tempie to jest szansa, że za 2 tygodnie doniczki, grabie i inne takie przestaną się walać wszędzie.
Oddałaś w końcu te derenie?
Margerytka40 22:24, 10 maj 2017

Oddałam,a właściwie zamieniłam na odmianę chińską. Nie mogę się doczekać co w końcu wymyśliłaś.
AnkaK 22:28, 10 maj 2017

Nic odkrywczego Jednak bordo na frontowej A resztę uporzadkowalam troche Bez wiekszych rewolucji Zagospodarowalam to co kisiło się w przechowalniku Szału nie ma, ale szlaban na nowe zakupy wprowadzony Derenie sadziłaś już? Foty były?
Margerytka40 22:35, 10 maj 2017

Nic jeszcze nie sadziłam bo jeszcze darń nie zdarta. Na razie ogarniam chwaściory bo reszta ogrodu mi zarośnie. Od poniedziałku mam urlop to będę działać. Może pogoda w końcu pozwoli.
Czyli jednak bordo,na pewno fajnie będzie. Przy Twoim poczuciu smaku
anna_t 22:50, 10 maj 2017

Asia ja też bym doorenbosami była zainteresowana to podziel sie informacją jakie mają.
gdzie zamawiałaś to żdzbło miskanta? tylko błagam nie bawmy sie w privy, od czasu mojej historii z cisami mam zamiar oficjalnie pisac nazwy szkółek i sklepów
Margerytka40 23:01, 10 maj 2017

anna_t napisał(a)
Asia ja też bym doorenbosami była zainteresowana to podziel sie informacją jakie mają.
gdzie zamawiałaś to żdzbło miskanta? tylko błagam nie bawmy sie w privy, od czasu mojej historii z cisami mam zamiar oficjalnie pisac nazwy szkółek i sklepów

Aniu dam znać jakby co o doorenbosach ,ale będę tam pewnie pood koniec maja. A miskant jest z sprzedazrośin.pl. Fajny, nie?
anna_t 23:18, 10 maj 2017

Szok!
Ciekawe czy będą prosili o ocenę zakupów na stronie
Margerytka40 06:24, 11 maj 2017

anna_t napisał(a)
Szok!
Ciekawe czy będą prosili o ocenę zakupów na stronie

Nooo,niie wydaje mi się
JoannaDe 08:04, 11 maj 2017

Jak Ci przyślą w lipcu kolejną sadzonkę tak marną jak ta pierwsa to bym wystawiła opinię. Bez proszenia
Taką wiesz, konkretną