Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

paulina_ns 13:39, 17 lip 2017

Asiu nie zapomnij o odpoczynku z jednej strony Ci wspolczuje tyle ciężkiej pracy przed Tobą, a z drugiej zazdroszczę, brakuje mi kupowania i sadzenia nowych roślin
makadamia 13:50, 17 lip 2017

Hektary!

Naprawdę kawał roboty zrobiliście! Podziwiam!

Prawdę powiedziawszy, to taka pogoda jak teraz to jeszcze by Ci się przydała. A tu tymczasem zapowiadają upały i znowu będziesz miała robotę z podlewaniem.
Margerytka40 14:08, 17 lip 2017

paulina_ns napisał(a)
Asiu nie zapomnij o odpoczynku z jednej strony Ci wspolczuje tyle ciężkiej pracy przed Tobą, a z drugiej zazdroszczę, brakuje mi kupowania i sadzenia nowych roślin

A ja bym chciała mieć już tak żeby nic nie trzeba było zmieniać i poprawiać. W najbliższych latach -nierealne
Margerytka40 14:17, 17 lip 2017

makadamia napisał(a)
Hektary!

Naprawdę kawał roboty zrobiliście! Podziwiam!

Prawdę powiedziawszy, to taka pogoda jak teraz to jeszcze by Ci się przydała. A tu tymczasem zapowiadają upały i znowu będziesz miała robotę z podlewaniem.

Masz rację Asia,hektary. Jak się patrzę na tę rabatę to myślę sobie,że zginą na niej te moje rośliny. Wszystko jeszcze małe i trochę mi przyjdzie poczekać.
Do podlewania kupiłam na razie taki prowizoryczny wąż nawadniający. Wąż to nawet zbyt wiele powiedziane bo to jakaś grubsza folia z dziurami. Ale cena też śmieszna . Liczę że na razie da radę. M coś tam ma pokombinować żeby było ok.
Margerytka40 14:19, 17 lip 2017

Lecę bo słoneczko wyszło a tam jeszcze z 50 taczek kompostu czeka
Anda 14:21, 17 lip 2017

Wow, dobra robota
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AngelikaX 14:33, 17 lip 2017

Margerytka40 napisał(a)
I stan rabaty na dziś.

Udało się już pousuwać wszystko co niepotrzebne. Właściwie to jeszcze z boku altany zostały chyba dwa iglaki ale to szczegół. Dziś nawożę kompost. Najgorzej,że pogoda nie pomaga bo ciągle siąpi ale może lepiej,że nie ma upału bo chyba bym padła przy taczkach.

Wooow jaki porządeczek.... i jaka ta rabata ogromniasta się zrobila
Margerytka40 16:14, 17 lip 2017

Anda napisał(a)
Wow, dobra robota

Czuję ją w kościach i w kręgosłupie
Margerytka40 16:22, 17 lip 2017

AngelikaX napisał(a)

Wooow jaki porządeczek.... i jaka ta rabata ogromniasta się zrobila

Do porządeczku jeszcze trochę brakuje a rabata faktycznie wielka . Ale jak odejdzie jeszcze miejsce na ścieżkę to wcale tak dużo tego nie ma. Właśnie ją wyznaczamy i przysiadłam na chwilę żeby ochłonąć bo już chyba trzy wersje przerobiłam a wszystkie niewiele się od siebie różnią. Zaraz sąsiedzi zaczną pokazywać kółka na czole
Gosiek33 19:38, 17 lip 2017

Ależ robota zrobiona! Czekam co dalej