Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Kawa 08:52, 29 sie 2017

Asia śliczne te rozchodniki
szczególnie ten ciemny

nie dziwię się emowi że odwleka temat
pewnie mu się najzwyczajniej nie chce szarpać z korzeniami

ja dzisiaj stwierdziłam ze się muszę wziąć za przygotowanie miejsca pod żywopłot
a weny i sił 0
anabuko1 09:30, 29 sie 2017

To się nie poddawaj z tymi pertrakcjami z mężem. Będziesz my trula;trula to w końcu na odczepnego to zrobi.
Ohydne slimor.brr..
Ale hortki i rozchodniki piękne
anabuko1 09:30, 29 sie 2017

To się nie poddawaj z tymi pertrakcjami z mężem. Będziesz my trula;trula to w końcu na odczepnego to zrobi.
Ohydne slimor.brr..
Margerytka40 10:07, 29 sie 2017

Kawa napisał(a)
Asia śliczne te rozchodniki
szczególnie ten ciemny

nie dziwię się emowi że odwleka temat
pewnie mu się najzwyczajniej nie chce szarpać z korzeniami

ja dzisiaj stwierdziłam ze się muszę wziąć za przygotowanie miejsca pod żywopłot
a weny i sił 0

Też lubię ten ciemny rozchodnik. Na razie się mnoży. Gdzieś znajdę mu miejsce. No ja też się nie dziwię,że M odwleka temat ale kiedyś trzeba to zrobić przecież. Wolałabym żeby to było już bo ten front to chyba najgorzej wygląda teraz w całym ogrodzie. Nic tam nie robię no bo w perspektywie wywalenia tych jałowców i rozorania tego miejsca nie ma to sensu i tak wszystko sobie zarasta a ja przechodząc odwracam głowę i udaję,że nie widzę.

Jak nie masz weny to nie rób nic. Na siłę to zawsze kiepsko wychodzi
Margerytka40 10:09, 29 sie 2017

anabuko1 napisał(a)
Ohydne slimor.brr..

Nie poddam się,o co to,to nie! Może w ten weekend? Taką mam nadzieję
Margarete 10:32, 29 sie 2017

Radykalne zmiany - wywalanie...podziwiam, bo ja zarówno w ogrodzie jak i w domu nie umiem sie zdecydowac na takie radykalne działanie.. I dlatego mam mało miejsca w szafie i misz masz w ogrodzie...buuu

U ciebie będzie pieknie i z wizją

Rozchodniki i hortki cudne ~!

14:55, 29 sie 2017
Radykalne zmiany najlepsze, trzymam kciuki
Margerytka40 16:12, 29 sie 2017

Margarete napisał(a)
Radykalne zmiany - wywalanie...podziwiam, bo ja zarówno w ogrodzie jak i w domu nie umiem sie zdecydowac na takie radykalne działanie.. I dlatego mam mało miejsca w szafie i misz masz w ogrodzie...buuu

U ciebie będzie pieknie i z wizją

Rozchodniki i hortki cudne ~!

No Małgosiu wizja jest ale do realizacji to jeszcze ho,ho. Muszę tak radykalnie bo inaczej wiecznie będę tylko przytykać do tego co jest a nie spełni to moich oczekiwań. Trochę sama sobie podstawiam kłody pod nogi bo roboty sobie dokładam ale choć chciałabym szybko i ładnie to w sumie nie mam jakiegoś strasznego parcia,że już i natychmiast. Ech..zobaczymy jak to będzie
Margerytka40 16:13, 29 sie 2017

MonikA napisał(a)
Radykalne zmiany najlepsze, trzymam kciuki

Dzięki za wsparcie
Iwk4 16:28, 29 sie 2017

Asiu, a ta bergenia jakaś specjalna musi być?
Bo ja mam mm i pewnie nadmiar się zrobił..
Rozchodnika mam podobny róż. Piękny. Ale jak juz się w trzecim roku rozrosl, to się położył od deszczu.