Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Margerytka40 10:05, 05 wrz 2017

Kawa napisał(a)
Asiu u mnie zimno baaardzooo
śliczne rozchodniki i pieseły masz cudniaste

U nas też zimnica. Po oostatnich gorących dniach teraz aż przykro. Jesień przyszła nagle. Pieski machają ogonkami . Ich też trudno dziś z domu wygonić.
anabuko1 10:09, 05 wrz 2017

Najpierw pochwalę piękne hortensje .
Potem śliczne różne rizchodniki nie doceniane przeze mnie.
I ladniutkie trwaki,jezowki
ryska 10:17, 05 wrz 2017

Jesień przyszła i się rozgościła, leje już kolejny dzień z rzędu.
Wszelaka robota stoi w miejscu.
Widziałam, że sympatycznie pozbyłaś się kamyków
Hortensje masz cudne.
Pozdrawiam
Margerytka40 10:55, 05 wrz 2017

anabuko1 napisał(a)
Najpierw pochwalę piękne hortensje .
Potem śliczne różne rizchodniki nie doceniane przeze mnie.
I ladniutkie trwaki,jezowki

Szkoda tylko Aniu,że szersze kadry u mnie nie ciekawe. Jeszcze długo się pewnie na nie nie odważę. I dołują mnie takie beznadziejne dni gdy nie można popracować w ogrodzie. Mam tyle roboty a muszę siedzieć na czterech literach. Chyba wezmę się za domową roślinność.
Margerytka40 11:03, 05 wrz 2017

ryska napisał(a)
Jesień przyszła i się rozgościła, leje już kolejny dzień z rzędu.
Wszelaka robota stoi w miejscu.
Widziałam, że sympatycznie pozbyłaś się kamyków
Hortensje masz cudne.
Pozdrawiam

Reniu kamyczki poszły w dobre ręce . Jeszcze ich duuużo zostało i będzie można te sympatyczne chwile powtórzyć .

Hortki uwielbiam i już nie mogę się doczekać żeby odpowiednio je wyeksponować. Na razie rosną bidule to tu to tam. Ale i tak mi się podobają
ren133 13:06, 05 wrz 2017

Margerytka40 napisał(a)
Szukam inspiracji na element wodny do mojego ogrodu. Myślałam nad kulami betonowymi a ostatnio spodobały mi się wielkie misy z wodą,coś takiego jak u Any art. Szukam po necie gdzie można by takowe nabyć i za ile. Muszę chyba Any podpytać.

A gdybyś się natknęła Asiu na taką metalową/miedzianą misę to daj cynk
Margerytka40 13:23, 05 wrz 2017

ren133 napisał(a)

A gdybyś się natknęła Asiu na taką metalową/miedzianą misę to daj cynk

ok Reniu, na razie nic specjalnego nie znalazłam ale szukam.
JoannaDe 19:12, 05 wrz 2017

Czy to te kamyczki z ogłoszenia poszły w dobre ręce? Ale fajnie że przy okazji forumowe spotkanko było.

Czytałam że męczysz sie w domku, bo pogoda na działania w ogrodzie nie pozwala. Bidotka Ty

Ja dzisiaj całe popołudnie w ogrodzie, pogoda dopisała. Jutro podobno ma padać wiec trawnik musiałam skosić.

Ps.Hortki masz cudne
Margerytka40 19:45, 05 wrz 2017

JoannaDe napisał(a)
Czy to te kamyczki z ogłoszenia poszły w dobre ręce? Ale fajnie że przy okazji forumowe spotkanko było.

Czytałam że męczysz sie w domku, bo pogoda na działania w ogrodzie nie pozwala. Bidotka Ty

Ja dzisiaj całe popołudnie w ogrodzie, pogoda dopisała. Jutro podobno ma padać wiec trawnik musiałam skosić.

Ps.Hortki masz cudne

Dokładnie te. Troszkę ich ubyło,fajnie że Basi się przydadzą.
No ,biedna ja dzisiaj. Dopiero po południu troszkę się przejaśniło ale już nic w ogrodzie nie robiłam . Siedzę w tym necie i szukam czegoś takiego i nic
Gruszka_na_w... 20:11, 05 wrz 2017

Margerytka40 napisał(a)

Może ktoś wie co to za proso?

Jeśli jest siwoniebieskawe, to najprawdopodobniej będzie to proso rózgowate 'Heavy Metal''
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies