Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Margerytka40 20:27, 19 mar 2018

marba napisał(a)
Doradzać nie odważę sie, ale śledzę plany z zaciekawieniem. Pozdrawiam, Asieńko.

Widzisz Basiu co to się wyprawia
Margerytka40 20:29, 19 mar 2018

Pszczelarnia napisał(a)
A będziesz tą Cherry Brandy co roku siać na parapecie, jak wymrozi?

Lubię te kolory róż.

Ewa,nie wiem . Pewnie ze trzy ,cztery lata dam radę a później się zobaczy
m_gocha 21:52, 19 mar 2018

Asia, ależ kusicie tymi różami Cudne! No normalnie bliska jestem niekontrolowanych zakupów

Ostatnio będąc w ogrodniczym miałam w ręce nasiona Cherry Brandy, ale trochę mnie zniechęcił fakt, że jednoroczna
Asia miałaś ją już u siebie? Jakieś opinie?

Margerytka40 22:01, 19 mar 2018

m_gocha napisał(a)
Asia, ależ kusicie tymi różami Cudne! No normalnie bliska jestem niekontrolowanych zakupów

Ostatnio będąc w ogrodniczym miałam w ręce nasiona Cherry Brandy, ale trochę mnie zniechęcił fakt, że jednoroczna
Asia miałaś ją już u siebie? Jakieś opinie?

Nie miałam jej ,ale widziałam realnie jak wygląda. Dla mnie jej kolor jak dotąd trudny był do skomponowania z czymkolwiek pewnie dlatego ,że jednak inne palety u mnie ale do tych róż pasuje mi jak w mordę strzelił . Inna sprawa ,że ta rabata to będzie nawet nie kropka nad i jak Anda określiła a raczej wykrzyknik . Szaleństwo
m_gocha 22:35, 19 mar 2018

Margerytka40 napisał(a)

Nie miałam jej ,ale widziałam realnie jak wygląda. Dla mnie jej kolor jak dotąd trudny był do skomponowania z czymkolwiek pewnie dlatego ,że jednak inne palety u mnie ale do tych róż pasuje mi jak w mordę strzelił . Inna sprawa ,że ta rabata to będzie nawet nie kropka nad i jak Anda określiła a raczej wykrzyknik . Szaleństwo

w tym szaleństwie jest metoda - że tak zacytuję klasyka
Margerytka40 09:09, 20 mar 2018

m_gocha napisał(a)

w tym szaleństwie jest metoda - że tak zacytuję klasyka

Margerytka40 09:13, 20 mar 2018

Mam dylemat bo nie wiem czy zrobić z tej rabaty typową różankę i wtedy te róże w większej ilości otoczone bylinami ,trawami czy potraktować róże jak wykrzykniki w bylinach i trawach...hmmm.
Kawa 10:18, 20 mar 2018

Asia no coraz bardzie jpodobają mi się róże
kurde
o to siebie nie podejrzewałam..
anna_t 11:22, 20 mar 2018

zacznij od wersji 2 bo i tak skończysz na 1
Anda 11:47, 20 mar 2018

Byliny latwiej wysadzic czy przesadzic niz roze
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies